Penitenciarul Iasi: Mascatii doneaza alimente pentru copiii din spital

Penitenciarul Iasi: Mascatii doneaza alimente pentru copiii din spital

„Cu ocazia zilei naționale a României, o zi mare pentru poporul roman, sunt romani care s-au gândit și la suferinta semenilor. Nu sunt romani cu dare de mână, nu sunt români cu funcții înalte, sunt oameni simpli, care din puținul lor, au făcut un gest nobil, au adus o umbră de zâmbet pe chipurile unor copii ce se află în suferință pe secția de oncologie a Spitalului de copii Sf. Maria din Iași. Vorbim de oameni cu suflet mare, care sunt coordonați de un exemplu de ofițer, comisar Roman Marius, sunt lucrătorii din cadrul Grupei de intervenție SASS a Penitenciarului Iași. Sunt acei oameni care, zi de zi veghează în cadrul Penitenciarului Iași la păstrarea ordinii, la prevenirea evenimentelor negative, sunt acei oameni care lucrează zi de zi cu cei mai periculoși infractori. Ne dorim ca fiecare român cu dare de mână, ca fiecare român care ia decizii pentru romani să zaboveasca 5 minute și să reflecte: viitorul României vine cu acești „pitici”, vine din urma noastră. La mulți ani, ROMANILOR!”

Autor: Mihai ISTRARE, membru SASS, vicepresedinte Sindicatul IURIS Iasi

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

3 gânduri despre „Penitenciarul Iasi: Mascatii doneaza alimente pentru copiii din spital

 1. bravo Iasi! S – a gandit cineva de la ANP sa doneze ciolanul cu fasole din farfuria salariatului care este liber de 1 decembrie? Ati auzit vreun director cu initiativa in sensul asta? Ti-ai gasit…!

  Imi amintesc ca ,anul trecut , tot la Iasi ,domnul Scarlii a facut donatii la o casa de copii …

  Apreciază

   1. Scarlii nu a spus nici odata ca a facut el donati! El sa ocupat ca lucrul acesta sa se întîmpe. Membrii Sindicatului IURIS au facut donatiile.Din pacate f putini oameni fac ce face Roman, Scarlii SASS ul si sindicatul Iuris. BRAVO pt. ei si pt. colectivul de la IASI. RESPECT!!!

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: