Corpul de control al ministrului Justitiei la Penitenciarul Giurgiu

Corpul de control al ministrului Justitiei la Penitenciarul Giurgiu

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si-a exprimat nemultumirea fata de neregulile de la Penitenciarul Giurgiu legate de liberarea eronata a detinutilor si de multiplele plangeri aparute in urma concursurilor organizate de Marius Fulga, directorul unitatii, sens in care, ieri (20.11.2017) a anuntat ca va trimite corpul de control al ministrului in Penitenciarul Giurgiu.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

6 gânduri despre „Corpul de control al ministrului Justitiei la Penitenciarul Giurgiu

 1. sa vina! sa vada cum se acorda sporul de chirie celor care isi cumpara bmw si audi dar cica bani de casa nu au! sa vada cum se da acel spor de 50% numai clientelei sefilor! sa se intereseze ca asa a fost mereu la giurgiu. pana nu mergeai la seful de tura sa ajuti la turnarea placii viitoarei sale vile nu erai ”baiat bun”! sau la plantat copaci in curtea aceluias sef! nu mai vorbesc de damigene de vin si pulpe de porc! bagate direct in portbagajul masinii! in puscaria giurgiu se poate orice. fostul director adjunct isi ponta mai multe ore de hiv decat era efectiv la servici in acea luna! lua chirie cu toate ca abia scapase de casa [luata de banca!]. noua, prostilor de rand ni se spune ca trebuie sa asteptam 5 ani fara casa ca sa beneficiem de acest lucru! la noi se poate orice…mai putin bine! la giurgiu s-a promovat doar obedienta in fata sefilor! cu toate ca asta era in majoritatea cazurilor, sinonima cu prostia!

  Apreciază

  1. Despre protejații de week-end nu zici nimic? De cei care nu pot munci decât pe secțiile unde se acorda sporul de hiv ?
   ,,Vrenici”din PC 2 și PC1 care sunt liberi în cursul săptămânii și munesc doar în week-end ? Sa nu mai zic de ,,bieții”șefi de secție care îi vezi doar în poza ,pe secții mai rar! dacă nu mă crezi întreabă l pe coțofana cum îi verifica .

   Apreciază

 2. Le plâng de mila , că știu ce le-or făcut si celor de la poarta alba corpul de control… vai capul lor! S-auzim de bine.

  Apreciază

 3. Aflam ca dl. Marius FULGA cauta var sa varuiasca bordurile si copacii in asteptarea „oaspetilor”. Azi, 21.11.2018, distinsul director depasit de situatia functiei, s-a prezentat la unitate in costum.

  Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: