Penitenciarul Iasi|Mare nunta mare si cu Dima nasu mare!

Penitenciarul Iasi|Mare nunta mare si cu Dima nasu mare!

A fost odata ca-n povesti, a fost ca niciodata…  Aaa, ba nu! E caz real! La Penitenciarul Iasi.

Ieri, 15.11.2017, la Penitenciarul Iasi au fost oficializate doua cununii civile pentru doi detinuti. Numele lor nu ne intereseaza, ci numai subiectul, care pare a fi scos din filmele cu tonti, regizate de nimeni altul decat de regizorul mediocru Marian Pompiliu DIMA.

Statul incurajeaza si protejeaza institutia casatoriei, dar nu cea lovita de penibilul situatiei generate de insusi directorul penitenciarului. S-au terminat problemele in Penitenciarul Iasi, iar Marian Pompiliu DIMA isi consuma energia (pe banii statului) sa faca pe NASUL MARE la detinuti. Mare eveniment, Pompile! Ai luat „Geacpotu”! O sa primesti si 50% majorare salariala ca ai desfasurat lucrari de exceptie. Rusine!

Penibilul locatiei: Fericitul eveniment a avut loc în Popota cadrelor (sala unde servesc masa, de obicei, ofiterii unitatii). Gurile rele spun ca sindicatul nu a fost invitat la petrecere de catre NASUL MARE, care a si aprobat finilor (n.r. detinutilor nuntasi) locatia.

Penibilul situatiei: Unul dintre miri a fost condus catre aleasa inimii de catre cavalerii de onoare: 2 (doi) MASCATI, care au optinut nota 10 la evaluarea de final de an. (Tot gurile rele spun ca treaba asta cu cavalerii este ca recompensa ca sunt foarte bine pregatiti.) Or fi tot mascatii aia de scoteau tabla de pe acoprisuri in plina revolta?

Dorin SCARLII isi cere oficial scuze colegilor din SINDICAT pentru care nu a putut face rost de invitatii la evenimentul NASULUI MARE. Sindicatul Iuris din Penitenciarul Iasi crede ca tinerii casatoriti vor divorta dupa 48 de ore „de intimitate”, deoarece s-au întilnit miresele fata in fata si asta ar aduce ghinion casatoriei.

Dupa petrecere, pentru cei care servesc masa la respectiva popota le uram: „Pofta buna!”

Apropo, domnule Marian Pompiliu DIMA, n-ati urcat cativa detinuti pe acoperisul penitenciarului? Pentru dans, fireste! Poate asa ajungeati director general al Administratiei Nationale a Penitenciarelor, conform traditiei...

P.S. Rade toata unitatea de dumneavoastra, domnule director Marian Pompiliu DIMA.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

16 gânduri despre „Penitenciarul Iasi|Mare nunta mare si cu Dima nasu mare!

 1. mai mireasa toata stima
  sa-ti iei gandul de la crima
  tine-ti gandul la nea dima
  ca doar el iti da intima! uiuiu uiuiu

  Apreciază

 2. Poti sa fii Dima-mpacat
  Ca mireasa ti-ai aflat
  Stie tese stie coase
  La popota-i viguroasa
  Stie paine sa framante
  Si pe Dima sa-l incante!!!! Uiuuiuuiuiu

  Apreciază

 3. La Iași traditia vad ca se respecta si anume ca nașul sa se pupe cu fina ( vezi foto) . Tot traditia de la Iasi spune ca naşul fuge cu fina iar dimineaţa, după nuntă, mireasa îl aruncă afară din apartament pe mire şi rămâne ea cu banii …si bineinteles cu nașul mare… Si tot traditia de la Iasi spune ca, a doua zi, in timp ce la oradea nasul mare spala fina de botez, la iasi nasul mare spala fina de cununie .. intr-o bale mai mare in baie si cica fina este foarte convinsa că o data vede nasul…baia finei…!!! ufff, cine sa mai inteleaga, atatea obiceiuri…..Sa ne tina domnul Scarlii la curent…daca s-a respectat traditia…pana la capat…

  ps….. e fotogenic… domnul director. Casa de piatra!!!

  Apreciază

   1. Frunză verde coji de ceapă
    Dima e in partea dreaptă
    Foaie verde mătărângă
    Mireasa –i în partea stângă
    Uiuiu uiuiu uiuiu

    Apreciază

 4. Oare acesta este rolul directorului penitenciarului?

  Să organizeze nunțile deținuților?

  Poate a uitat că trebuie să îmbunătățească condițiile de lucru ale personalului de la Penitenciarul Iași. Nu ar strica un vestiar modern, dușuri, locuri pentru servit hrana
  ( pentru că în popotă se fac mai nou nunțile deținuților ).

  Rușine să vă fie, domnule Dima!

  P. s. Ați cerut A.N.P. aprobare pentru a schimba destinația spațiului, în cazul acesta POPOTA?

  Apreciază

 5. Dima P. = inventia lui VULPE !
  Informatorul de minciuni VULPE M. se considera manager matusalemic . Acest individ conduce in continuare destinele Penit. Iasi.
  Prin actiunea tabla s-a remarcat falsul Vulpe deoarece a demonstrat reale calitati manageriale, fapt pentru care diva Pruna la promovat sa doarma la ANP. Asa s-a „nascut” clona Dima ! Dima paradoxul sistemului, fara experienta, fler, simt al orientarii, studii de specialitate in domeniu, …. „manageriaza” (dormiteaza ca si Vulpe) de 1,6 ani Penit. Iasi.

  Senzational !

  Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: