Directorul Fulga de la Giurgiu, de la incompetenta la penibil

29 iunie este zi libera si se poate acorda oricand in cursul anului

Directorul Penitenciarului Giurgiu, Marius FULGA, ne-a demonstrat inca o data ca forta de penetrare a prostiei este direct proportionala cu forta ei de distrugere. Nu era de ajuns ca ne-a facut sistemul penitenciar de ras cand a liberat ilegal detinuti sau i-a tinut ilegal in puscarie, lipsindu-i de libertate, astazi (14 nov 2017) Marius FULGA a dat jos drapelul romanesc al Penitenciarului Giurgiu si l-a inlocuit cu unul rusesc.

In fata Penitenciarului Giurgiu sunt montate corturi, s-au auzit focuri de arma, masini turate, pentru ca se filmeaza „Killing Eve”. Directorul Marius Fulga i-ar fi lasat sa picteze gardurile puscariei cu graffiti, insa a intervenit prompt seful Serviciului Logistica si a intrerupt bataia de joc la care este supus Penitenciarul Giurgiu.

Marius Fulga asteapta o sponsorizare de la baietii cu „filmarea”, dar ii prevad un scurt drum pe la DNA.

Se va sesiza cineva din Administratia Nationala a Penitenciarelor sa-l puna la punct pe Fulga? Toleram bataia de joc? Vreti sa urmam si noi exemplul lui si sa ne batem joc de sistemul penitenciar? Macar ce a mai ramas serios din el…

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Un gând despre „Directorul Fulga de la Giurgiu, de la incompetenta la penibil

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: