Vinovatii liberarilor eronate de la Penitenciarul Giurgiu

Vinovatii liberarilor eronate de la Penitenciarul Giurgiu

Oficial, la Penitenciarul Giurgiu au fost liberati eronat 3 detinuti conform legii „recursului compensatoriu” a domnului prof. Tudorel Toader (TT), ministrul Justitiei. Neoficial, numarul detinutilor liberati eronat ar fi de 20 din cei 86 de detinuti liberati la Penitenciarul Giurgiu. Nu intru in detaliile istorioarei care au dus la liberarea eronata a celor 3 detinuti, dar cineva ne sopteste ca se cauta vinovati printre nevinovati, iar persoanele vinovate devin anchetatorii nevinovatilor. Ilogic! Vom reactiona.

Vom reveni cu detalii in zilele urmatoare, cand vom analiza daca se impune sesizarea organelor abilitate sa cerceteze faptele de la Penitenciarul Giurgiu si sa-i traga la raspundere pe adevaratii vinovati.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Un gând despre „Vinovatii liberarilor eronate de la Penitenciarul Giurgiu

 1. Dupa semnalul dat de domnul Dobrica incepe sa se profileze si sa aflam si noi , cu ocazia asta, noul azimut ”  mai exact  singurul lucru asumat al  domniei sale , proiectul de management  , aflat probabil pe masa ministrului cu titlul „NEVINOVAȚII SĂ PLĂTEASCĂ INCOMPETENȚA VINOVAȚILOR” .
          Intr-un sistem in care vorbim despre  lipsa profesionistilor, a competentei si a meritocratiei , epoca domnului Dobrica are originalitatea sa prin faptul ca  aproape este imposibil sa mai tii ritmul cu imbecilitatile si gangavelile  perioadei si oricat de implicat ai vrea sa fii, oricata constiinta profesionala te -ar mana in lupta , simti ca nu poti face fata avalansei de idiotisme. Te revolta in fiecare zi si te minunezi de muntii de mizerie combinati cu prostie astfel ca bunul simt si inteligenta ne sunt  torturate sistematic . Domnul Dobrica insista si are convingerea ca tot ANP –ul  poate sa devina un mutant dupa chipul si asemanarea grobianilor care ocupa functiile de conducere in ANP.
           Actiunile domniei sale  , din  acest rastimp , bineinteles  cu bulina rosie  , se produc sub  un act  de conducere, la varf ,degradat sub toate aspectele ,partas la viermuieli, potlogarii , ticalosii si lipsa de scrupule. Il vedem zi de zi pe domnul Dobrica  cum isi umfla muschii,  se antreneaza zi lumina, iese in decor, ameninta ,organizeaza videoconferinte  in care ne explica „Pai , despre ce vreti sa vorbesc fara sa par ca -s de pe alta lume” adrese,etc, dar se vede cum nu invata nimic din propriile prostii. Este inacceptabil ,pentru noi muritorii de rand  sa devenim cobaii  proiectului domnului Dobrica  ,care deschide o lupta prin care insista  cu o incapatinare diabolica  sa puna piciorul pe gatul ” hei -rupistilor”  alintați „prostii” sistemului ” si , sa asistam cum se leapada de  responsabilitate  aruncand raspunderea anticipat asupra acestora . Scopul  domniei sale este de a rezista cat mai mult in fruntea ANP-ului  si de  a asigura supravietuirea inconstientilor impreuna cu care  a cauzat situatia actuala . Cu certitudine ca este manat in lupta de  frica , lasitate si incompetenta.
        Dobrica &co va trebui sa deconteze obligatoriu lovitura mortala  , pe care a declansat-o cu aplicarea legii 169 si nu va putea amana scadenta la nesfarsit.
  Este de inteles lupta furibunda, dezlantuita de domnul Dobrica ravnind la capete pe tava , care a luat nastere, cu evidenta, dintr-un  complex de inferioritate al domniei sale pentru ca ca nu a reusit sa faca absolut  nimic  sase luni ,timp in care  a fost creditat de ministrul justitiei cu functia de director  general , si/sau din cauza   unor dureri  de la  funia  care se apropie cu repeziciune de grumaz. 
  Sa fim noi toti, hei- rupistii,  prostii sistemului , a mia oara, martorii unui malpraxis la esafod???

  Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: