Statutul politistului de penitenciare a fost dezbatut in Parlament

Statutul politistului de penitenciare a fost dezbatut in Parlament

Statutul politistului de penitenciare a fost discutat azi (06.11.2017) in Parlamentul Romaniei, in sedinta Comisiei juridice din Camera Deputatilor, unde au participat organizatiile sindicale alaturi de reprezentanti ai Ministerului Justitiei. Organizatiile sindicale au sustinut argumentat un Statut al politistului de penitenciare in sprijinul angajatilor.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

5 gânduri despre „Statutul politistului de penitenciare a fost dezbatut in Parlament

 1. Deci , daca va fi sa fie, statutul nostru va izvora ca un amendament al unei legi nu ca un proiect de sine stătător.rusine MJ,ANP.

  Apreciază

  1. MJ ar fi vinovat in eventualitatea unei modificări a Statutului, fără sa treacă denumirea de “polițist de penitenciare”.

   Apreciază

 2. Eu n am auzit de statutul polițistului de penitenciare,ci de varianta MJ privind comisiile de disciplina și răspunderea patrimonială.fara a preciza de ceea ce susțin sindicatele.n am văzut pe nimeni din ANP,deci săptămâna viitoare nu are ce statut sa aprobe întrucât nu a fost pus pe masa de lucru.gresesc?

  Apreciază

  1. Adevarul este ca pe masa Comisiei juridice era un proiect care viza doar răspunderea disciplinara și cea patrimonială. Sindicatele au depus amendamente, așa cum a spus reprezentantul mj.

   Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: