FSANP sustine Statutul politistului de penitenciare in Parlament

FSANP sustine Statutul politistului de penitenciare in Parlament

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) s-a interesat ieri (31.10.2017) despre soarta Statutului politistului de penitenciare si a aflat ca in Comisia juridica din Camera Deputatilor ajunsese o forma a Statutului politistului de penitenciare in care nu se prevedea denumirea de ”politist de penitenciare” si care continea o serie de reglementari in dezavantajul angajatilor.

Azi (01 noiembrie 2017), presedintele FSANP, Sorin Dumitrascu, a solicitat sprijinul unor parlamentari si, cu ajutorul acestora, a depus in Camera Deputatilor amendamente la Statutului politistului de penitenciare, astfel incat forma dezavantajoasa sa fie modficata asa cum a fost agreata de angajati. Astfel, saptamana viitoare ar trebui sa avem un Raport final referitor la Statut, care sa aiba in vedere si solicitarile angajatilor din penitenciare.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

4 gânduri despre „FSANP sustine Statutul politistului de penitenciare in Parlament

 1. sa speram ca intr-un final statutul va avea o forma avantajoasa si nu varianta nefericita care se afla acum pe la comisiile parlamentarilor…

  Apreciază

 2. Daca va fi schimbat ministrul T.T,se alege praful de Statutul nostru-mai trec2-3 ani pana la o noua dezbatere!…chiar asa de blestemati sa fim???

  Apreciază

 3. Daca si fostul presedinte ar fi fost interesat, exista la momentul actual acest statut. Interesul lui a fost sa ne scoata definitiv din structura de aparare dorind sa aiba mai multe drepturi el ca presedinte de federatie. Noroc ca nu i-a iesit jocul…..

  Apreciază

  1. O corectie. Fostul presedinte a fost f interesat de proiectul actual , e chiar creatia domniei sale( cu cateva mici exceptii) in complicitate cu groparii anp -ului si slava domnului ca domnul in cauza a ales o alta indeletnicire , ca altfel acum aveam statutul asta pe masa, ce-i drept , si numai daca aveam un ciordache ministru. Suntem datori sa-i multumim domnului ca are o alta ocupatie si imi cer si scuze ca nu stiu cum il cheama si sa nu uitam ca pasul facut de domnia sa este salvarea noastra ! Multumim inca o data! week end placut

   Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: