FSANP sustine Statutul politistului de penitenciare in Parlament

FSANP sustine Statutul politistului de penitenciare in Parlament

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) s-a interesat ieri (31.10.2017) despre soarta Statutului politistului de penitenciare si a aflat ca in Comisia juridica din Camera Deputatilor ajunsese o forma a Statutului politistului de penitenciare in care nu se prevedea denumirea de ”politist de penitenciare” si care continea o serie de reglementari in dezavantajul angajatilor.

Azi (01 noiembrie 2017), presedintele FSANP, Sorin Dumitrascu, a solicitat sprijinul unor parlamentari si, cu ajutorul acestora, a depus in Camera Deputatilor amendamente la Statutului politistului de penitenciare, astfel incat forma dezavantajoasa sa fie modficata asa cum a fost agreata de angajati. Astfel, saptamana viitoare ar trebui sa avem un Raport final referitor la Statut, care sa aiba in vedere si solicitarile angajatilor din penitenciare.

4 thoughts on “FSANP sustine Statutul politistului de penitenciare in Parlament”

 1. sa speram ca intr-un final statutul va avea o forma avantajoasa si nu varianta nefericita care se afla acum pe la comisiile parlamentarilor…

  Like

 2. Daca va fi schimbat ministrul T.T,se alege praful de Statutul nostru-mai trec2-3 ani pana la o noua dezbatere!…chiar asa de blestemati sa fim???

  Like

 3. Daca si fostul presedinte ar fi fost interesat, exista la momentul actual acest statut. Interesul lui a fost sa ne scoata definitiv din structura de aparare dorind sa aiba mai multe drepturi el ca presedinte de federatie. Noroc ca nu i-a iesit jocul…..

  Like

  1. O corectie. Fostul presedinte a fost f interesat de proiectul actual , e chiar creatia domniei sale( cu cateva mici exceptii) in complicitate cu groparii anp -ului si slava domnului ca domnul in cauza a ales o alta indeletnicire , ca altfel acum aveam statutul asta pe masa, ce-i drept , si numai daca aveam un ciordache ministru. Suntem datori sa-i multumim domnului ca are o alta ocupatie si imi cer si scuze ca nu stiu cum il cheama si sa nu uitam ca pasul facut de domnia sa este salvarea noastra ! Multumim inca o data! week end placut

   Like

Comments are closed.