Fulga ofticosu’ roade…

FSANP solicita demiterea directorului Penitenciarului Giurgiu pentru incompetenta

Ofticat ca este reclamat pentru prostiile pe care le face prin comisiile de concurs, cand se joaca, in acelasi timp, si de-a directorul si de-a presedintele de concurs, directorul Penitenciarului Giurgiu, Fulga Marius, cotrobaie in tartacuta-i plina de idei proaste si scoate, ca din joben, de urechi, o ditamai aberatia de interpretare a actelor normative, incercand din rarunchi (n.r. ca creier de unde?…) sa limiteze accesul observatorului sindical la comisiile de concurs. Devotamentul lui fata de musamalizarea incalcarii legii si fata de absurditatea intruchipata dovedeste ca presedintele de sindicat are dreptate cand ii reclama comportamentul si faptele.

Noroc ca in Adminsitratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) exista oameni care mai au energia sa-l indrume, pana la urma, pe calea cea dreapta (adica sa remedieze prostiile comise de Fulga), ca, altfel, am ajunge in epoca de piatra cu mister Fulga San.

In final, s-a dovedit ca ADRESA (AICI) lui, inaintata Sindicatului Fraternitatea Giurgiu, prin care a maltratat interpretarea Legii 293/2004, OMJ 2478/2010 si Acordului colectiv, a fost un OS pe care il va roade nesatisfacut Fulgusor, care habar n-are sa fie director.

Prostia comisa de Fulgusor s-a rezolvat, gratie ANP.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: