Penitenciarul Rahova suspect de prea multe controale ANP

Penitenciarul Rahova suspect de prea multe controale ANP

Penitenciarul Rahova este asaltat, in ultima perioada, de prea multe controale din partea Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP).

SUSPECT!

Intrebari:

 1. Aceste controale sa aiba cumva legatura cu dorintele de preamarire a unei persoane din ANP?
 2. De ce aceste controale, tocmai in perioada in care se apropie concursurile de „rang inalt”?

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

19 gânduri despre „Penitenciarul Rahova suspect de prea multe controale ANP

 1. Suntem ca niste sclavi in penitenciarul rahova ,daca ii raspunzi cu un alt raspuns la care el nu se asteapta,este foarte razbunator,in schimb si-a ajutat unele sifoane sa ajunga mai sus schimband functia ,se crede D-zeu,rudele si sifoanele o duc foarte bine cu el,este foarte periculos ca om.

  Apreciază

  1. Din comentariul tau, observ ca esti „partizanul” lui Giani si Strainu care nu au vazut sectorul de detinere luni de zile, nestiind ce se intampla ” pe interior” decat din povestile altora, care nu stiu sa spuna NU ( nici cadrelor, nici detinutilor)…

   Apreciază

 2. De cand a venit Strajeru la putere dir adj toate sifoanele sa apele la el.Prea multe nereguli cu punctele de lucru,se pierd foarte multi bani din partea militienilor,nu se gand ca ai familie,copii …..se gandeste cum sa scoata bani din aceste puncte de lucru,trimitand oameni care merg in neregula cu ei ,trimitand 2-3 militineni cu 40 hoti ,si o neregula f mare este ca acesti militieni au in dotare pistolul cu ei si circula printre hoti,unde scrie la carte ca nu ai voie sa faci asa ceva,JOS STRAJERU

  Apreciază

 3. Din interiorul pazei va dau o informatie. Nu imi dau numele, pentru ca seful meu este razbunator si ranchiunos. Este adevarat ce scriu oamenii astia aici. Dl. Cotofana vrea sa il execute pe Darie. Strajeru este si el in mijlocul conspiratiei. Ii e frica ca va veni Darie in Anp si va coordona pazistii. Se va da o lupta de care pe care. Macar voi sindicatele sa dejucati aceasta mizerie a dl. Cotofana.

  Apreciază

 4. Asa este! Nu iese fum fara foc. Insa trebuie stabilit clar care e fumul si care e focul. Dl Cotofana controleaza ceea ce a cladit si sedimentat, prin actiune si, mai grav, prin inactiune. Acum arunca cu acuzatii in stanga si in dreapta stiind foarte bine ca totul cade in vina lui. Dar multi nu stiu ca toate „controalele” au inceput dupa ce Rahova a votat in consiliu impotriva acordarii inca unui salariu de merit , al patrulea sau al cincilea trimestru consecutiv . Dl Cotofana inventeaza nereguli care nu exista, dar cu mare atentie sa nu loveasca in prietenul si ruda sa Strajeru, care isi ascunde grav sub protectia vecinului anepist incompetenta si lipsa grava de cunoastere a prevederilor legale. De domnisoara experta in Evidenta de la Anp poate ar trebui sa fie intrebati sefii de birouri din unitati cum sunt coordonati si indrumati de ea . Nu stie, nu raspune la telefon sau spune ca va trimite cate o hartie in unitati (hartie care nu mai apare).
  Subiectul acesta al Rahovei e nou pe aici, nimeni nu prea are curajul sa scrie ceva de teama unor represalii grave ce se vor abate asupra lor si cu care sunt amenintati constant. Daca acum ar veni in Rahova un control de la MJ cu siguranta ca vor ramane uimiti cand vor vedea managementul de acolo: teroare, amenintari, control prin sifoane, totalitarism, lipsa unor cunostinte profesionale corespunzatoare, incalcari grave ale legilor, ordinelor si deciziilor anp, sute de mii de ore suplimentare, sute de ore suplimentare „din burta” in fisele unora, umilinte, gestionarea gresita a oamenilor, oameni la limita colapsului in vreme ce altii se ascund pana se face ora 15, impiedicarea, prin santaj, de a spune directorului gravele probleme intampinate, lipsa de reactie la problemele raportate, razbunari umilitoare. Apropo de corectitudinea Si obiectivitatea anp cand vine vorba de Rahova: De ce nu s-a intrebat nimeni de la anp de ce s-a raportat de catre Strajeru la aproape 2 ore diferenta evadarea de la punctul de lucru ?
  Topicul e prea complex , totusi.

  Apreciază

  1. De inactiune lui Ravan COTOFANA, in calitate de director al DSDRP din ANP am auzit, am vazut, iar multi dintre dumneavoastra au simtit pe pielea lor si, inca, o mai simt (Vezi ULTRAJELE!).

   Acum imi explic de ce nu are timp domnul Razvan COTOFANA sa coordoneze activitatea sectorului operativ din penitenciare, pentru ca se ocupa de „uzurpari de tronuri” (A se citi SCAUNE de directori generali!).

   De domnisoara A.M. VARGATU nu pot sa zic nimic. Mi-a fost colega si mi-e amica. E la inceput de functie si trebuie sa-i acordam increderea cuvenita de angajat la inceput de drum.

   Domnului Razvan COTOFANA am sa ii reprosez ca nu face NIMIC, dar NIMIC ca munca angajatilor din sectorul operativ sa fie eficienta si sa fie executata in conditii de siguranta personala.

   Dar cand SECRETARA este personala, prea putin te intereseaza munca… zic colegii „pricinosi” de prin ANP.

   Apreciază

   1. A nu se intelege faptul ca cineva ar avea o problema personala cu dra Vargatu. Toti suntem la un moment dat la inceput de drum. Insa inceputul de drum nu este functia aceea. Sa nu uitam ca predecesorii sai au fost oameni cu foarte multi ani in unitati, inainte de a avea onoarea si responsabilitatea acelei functii. Dar, deh, din motive nu chiar obiective, trebuia umilita familia Darie. Unii lucratori de evidenta din tara inca o mai cauta si acum pe dna Darie pt sfaturi si pareri calificate. Dupa plecarea dlui Constantin, un adevarat guru in tainele evidentei, sistemul a ramas poate doar cu dna Darie singura persoana calificata pt indrumare.
    Nu vreau a se intelege ca este un elogiu adus dnei in cauza, dar realitatea ce o traim e chiar cruda. Oare cum se simte un sef birou evidenta atunci cand dir adj nu are minime cunostinte jurice, sef serv de la anp nu are experienta coordonarii unui asemenea serv, iar recursul in comp se aplica fara un mod de lucru unitar, chiar haotic?

    Apreciază

   2. Departe de mine gandul ca ati avea ceva personal cu domnisoara A.M. VARGATU!

    Despre doamna Darie nu-mi pot da cu parerea dpdv profesional pentru ca nu cunosc munca de evidenta.

    Am auzit doar ca a fost „executata” de Razvan COTOFANA la interviul pentru sef Serviciu Evidenta ANP.

    Ceea ce m-a mirat atunci, a fost ca, in ciuda faptului ca distinsa „Corvida” a fost copilul de mingi/suflet al domnului Darius DARIE, acesta i-a picat sotia tocmai la proba interviului.

    Imi vine greu sa cred ca o persoana care are ani experienta in domeniul Evidentei PPL poate sa pice un interviu, in care se urmareste atingerea unor itemi cunoscuti de toti candidatii.

    Paradoxal, cotofana este una dintre cele mai inteligente pasari… Analizand comportamentul lui Razvan, nu pot crede decat ca omul este cazut din pom.

    Apreciază

 5. Nu iese fum fără foc, dar nici foc fără fum.

  Probabil că la Rahova este o adevărată cloacă, iar domnul Cotofană, din moment ce a fost DASDRP acolo, știe mai bine despre ce este vorba.

  Mi se pare hilar să primim ordine / ghiduri de bune practici / proceduri în sectorul operativ de la unii care au avut / au în curte nenumărate telefoane mobile și alte bunuri interzise.

  Apreciază

 6. Totul se plateste in viata! Ce face d-ra de la evidenta din ANP daca vine Darie DG? O mai pot proteja Cotofana si Velicea? Pentru cei ce nu stiu, a fost subalterna d-nei Darie, la Jilava si a ponegrit-o pina a ajuns la ANP , apoi cu Cotofana presedinte de comisie si finul acestuia Velicea membru , a devenit d-ra sef serviciu evidenta!

  Apreciază

 7. hehe… E ditamai complotul in anp impotriva lui darie ca el sa nu ajunga director general. asa s-ar auzi… ca va fi uns general.

  Apreciază

  1. Daca va ajunge DG, cei mai fericiti vor fi marea majoritate a lucratorilor in cadrul P. Rahova…mai putin cei din cadrul secretariatului care beneficiaza de cate 20 zile de invoire platite pe an, cei din cadrul sectorului socio care desfasoara activitati cu detinutii doar pe hartie, cei 20/30 % din personal obisnuiti sa vina la serviciu dupa ora 7, cei care fac bani in cadrul popotei( din alimentele destinate detinutilor si din preturile umflate la singurul meniu preparat in cadrul acesteia), cei care isi repara masinile in cadrul garajului auto cu ajutorul stapanului Boiangiu, cei care stau toata ziua pe facebook si la discutii cu familia si amicii, avand acces cu telefonul mobil in unitate ( ” in interes de serviciu, bineinteles”), cei care fura din cadrul GAZ Bragadiru ( fiind protejati de catre lidera de sindicat), cei care iau 50%( unii dintre ei nestiind nici macar de ce vin zilnic la serviciu), si exemplele ar putea continua la nesfarsit… Toate acestea sub obladuirea ” conului” Darie!

   Apreciază

 8. Sper ca la Cotofana Razvan v-ati referit. Stim ca el nu-l suporta pe Darie Darius si nu-si doreste ca acesta sa ajunga director general adjunct al ANP. Cotofana Razvan a picat-o intentionat pe sotia lui Darie Darius la concursul de sef serviciu evidenta din ANP.

  Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: