Republica.ro| Detinutii liberati iau cu asalt serviciile de probatiune, cerand casa si masa, ca „asa a declarat domnul ministru”

Tudorel Toader a avut o intalnire cu sindicatele

Republica.ro scoate la iveala greselile ministrului Justitiei Tudorel Toader referitoare la gratierea mascata a talharilor, violatorilor, criminalilor, coruptilor din penitenciare. Domnul ministru se lanseaza in afirmatii fara a judeca corect. Tudorel Toader are impresia ca Serviciul de Probatiune acorda „casa si masa” detinutilor liberati de domnia sa. Inca nu cunoastem motivul, dar trebuie citit articolul de pe Republica.ro

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Un gând despre „Republica.ro| Detinutii liberati iau cu asalt serviciile de probatiune, cerand casa si masa, ca „asa a declarat domnul ministru”

  1. Acum anunta la TV ca CAS pentru conditii speciale de munca scade de la 36% la 33%. Deci vom plati de la 01.01.2018 din salariul nostru acesti 33% la care se vor adauga la vreo 20 si ceva la suta sanatate, plus nu stiu cat la suta pentru fondul de concedii medicale care se platesc de firma nu prin casa de sanatate, plus impozitul si mai stiu eu ce alte plusuri. Faceti un calcul?

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: