Clanul Sportivilor vrea sa-si angajaze locotenentii la Peniteciarul Giurgiu. La concursul de agent operativ (9 posturi barbati, 2 posturi femei), organizat la Penitenciarul Giurgiu, participa unul dintre locotenentii clanului Sportivilor, care a si trecut de probele eliminatorii (psihologic, interviu, probe sportive), urmand ca, in perioada imediata, sa sustina proba scrisa pentru postul de agent supraveghetor, unde va desfasura activitati lucrative alaturi de memebrii clanului din care face parte. 

A fost informat presedintele comisiei de concurs, comisar sef de penitenciare Constantin Ion (SDRP la Penitenciarul Giurgiu), insa acesta a considerat ca locotenentul clanului Sportivilor intruneste toate criteriile de integritate, necesare ocuparii postului de agent supraveghetor.

Avem probe care dovedesc cele afirmate in prezentul articol. 

Directia Prevenirea Criminalitatii si Terorismului (DPCT) si Directia Siguranta Detinerii si Regim Penitenciar (DSDRP) din Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP), ce parere au despre cele intamplate la Penitenciarul Giurgiu? 

Acesta este sistemul penitenciar! Ne miram de ce nu ne primesc colegii din sectorul de aparare ordine publica si securitate nationala sa defilam alaturi de ei, in data de 1 Decembrie 2017!

Domnule Cotofana Razvan (DSDRP-ANP), domnule Burcu Geo-Bogdan (DPCT-ANP), faceti-va treaba, nu mai dormiti in papuci! In viitorul apropiat va ajunge vreun locotenet de clan mafiot director general al ANP de va rade Occidentul si cu dosul de noi!