Clanul Sportivilor vrea sa-si angajaze locotenentii la Peniteciarul Giurgiu

Clanul Sportivilor vor sa-si angajaze locotenentii la Peniteciarul Giurgiu

Clanul Sportivilor vrea sa-si angajaze locotenentii la Peniteciarul Giurgiu. La concursul de agent operativ (9 posturi barbati, 2 posturi femei), organizat la Penitenciarul Giurgiu, participa unul dintre locotenentii clanului Sportivilor, care a si trecut de probele eliminatorii (psihologic, interviu, probe sportive), urmand ca, in perioada imediata, sa sustina proba scrisa pentru postul de agent supraveghetor, unde va desfasura activitati lucrative alaturi de memebrii clanului din care face parte. 

A fost informat presedintele comisiei de concurs, comisar sef de penitenciare Constantin Ion (SDRP la Penitenciarul Giurgiu), insa acesta a considerat ca locotenentul clanului Sportivilor intruneste toate criteriile de integritate, necesare ocuparii postului de agent supraveghetor.

Avem probe care dovedesc cele afirmate in prezentul articol. 

Directia Prevenirea Criminalitatii si Terorismului (DPCT) si Directia Siguranta Detinerii si Regim Penitenciar (DSDRP) din Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP), ce parere au despre cele intamplate la Penitenciarul Giurgiu? 

Acesta este sistemul penitenciar! Ne miram de ce nu ne primesc colegii din sectorul de aparare ordine publica si securitate nationala sa defilam alaturi de ei, in data de 1 Decembrie 2017!

Domnule Cotofana Razvan (DSDRP-ANP), domnule Burcu Geo-Bogdan (DPCT-ANP), faceti-va treaba, nu mai dormiti in papuci! In viitorul apropiat va ajunge vreun locotenet de clan mafiot director general al ANP de va rade Occidentul si cu dosul de noi!

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

2 gânduri despre „Clanul Sportivilor vrea sa-si angajaze locotenentii la Peniteciarul Giurgiu

  1. Sunt surprins sa vad asa personaje care doresc sa intre in sistemul penitenciar, dar sunt si mai mult surprins ca legea permite si ca uni factori din conducerea penitenciarului nici macar nu cunosc ce detinuti au avut in ograda lor, ce probleme au creeat si din ce clanuri fac parte. Nu ne mira daca directorii au evitat contactul cu sectoarele de detentie si cu detinutii, de unde sa cunoasca astfel de personaje? Ma intreb, porcul ala pt cine era? Sacrificat inaintea carei proba? In ce lada/a cui lada frigorifica a ajuns?

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: