Prazilava, puscaria VIP-urilor bucurestene, halitoare de praz

Prazilava, puscaria VIP-urile halitoare de praz

Am ajuns de rasul detinutilor plangaciosi prin presa de buzunar a VIP-urilor din penitenciarele unei Romanii, in care cetateanul muncitor moare de foame, iar banditul ciorditor primeste 8 euro pe zi de la ministrul Justitiei Tudorel Toader. Penitenciarul Jilava a fost reclamat prin ziare ca serveste detinutilor prea mult praz. (AICI)  Intelegeam sa se intample la Pelendava, care este situata in inima Olteniei… dar Jilava, frate?! I-o placea acest tip de ospatare prazarului Florin Popa (deasederepeu’) ca-i oltean, de-i ghiftuieste pe detinuti cu atata praz, ca altfel nu-l vad pe domn Velicea servind praz, la masa, de trei ori pe zi! 

UPDATE 24.10.2017 ora 09.30 Din surse oficiale care prefera sa ramana anonime aflam ca praz a fost servit la Penitenciarul Jilava, o singura data in 20 octombrie. Ca sa vazi si presa asta!? Nu te mai poti deloc baza pe o informatie venita de la domnii detinuti.

 

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

2 gânduri despre „Prazilava, puscaria VIP-urilor bucurestene, halitoare de praz

  1. Executarea pedepsei in puscariile improprii ,(si sunt toate improprii) ,se face de mult timp!!?Ce-l opreste pe fostul detinut x,sa ceara si el compensare baneasca pt. anii executati in trecut??? V-a fi totusi o mare problema!!

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: