Sorin Rosca Stanescu, un fost detinut cu opinie critica la adresa angajatilor din penitenciare

Sorin Rosca Stanescu, un fost detinut cu opinie critica la adresa angajatilor din penitenciare

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) reactioneaza (AICI) imediat cand fostul detinut din Penitenciarul Jilava Bucuresti, Sorin Rosca Stanescu, isi da cu parerea despre un coleg sindicalist (Adrian Grigoroiu – presedintele Sindicatului Equitas din Penitenciarul Targsor), dar si despre conditiile inumane din penitenciarele patriei. Ceea ce uita domnul ex-detinut este faptul ca el era unul dintre detinutii VIP de la Penitenciarul Jilava care nu se spala, nu-si ingrijea camera de detentie, dar se batea cu ceilalti detinuti pe ghiumul de „jangale” (termen argotic folosit pentru carne).Ex-detinutul Sorin Rosca Stanescu, incarcerat pentru fapte penale savarsite in grup infractional, nu a fost vazut de niciun supraveghetor scriind cartile care i-au adus zile castig in scopul liberarii inainte de termen. Cu toate acestea cartile lui aparea peste noapte ca ciupercile dupa ploaie.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Un gând despre „Sorin Rosca Stanescu, un fost detinut cu opinie critica la adresa angajatilor din penitenciare

 1. Ca o persoana care are tangenta cu jilava va pot spune urmatoarele:
  1. Nu stiu de unde ati scos-o ca nu se spala, era ingrijit.
  2. A avut tratament preferential domnul SRS care acuma ne injura, cum este stilul VIPurilor cand ies la liman. A stat in camere bune de VIP, camera nu si-o spala ca astia sunt invatati sa aiba servitori.
  3. manca delicatese, mai bine ca noi aia care muncim.
  4. Cu cartile in afara ca nu l-a vazut nimeni pentru dar a fost crezut pe cuvant, el a primit si o invoire, data cam rar pentru carti. Probabil avea si vreo 500 de activitati trecute fictiv la dosar.
  5. tratamentul preferential de care a beneficiat, acordat de toti angajatii penitenciarului de la agenti la directori nu a fost pe gratis. Era tratat ca un print de toti angajatii de la toate compartimentele si avea tratament special. Este o problema cu coruptia la Jilava, care urca in sus spre ANP. Si uite cum tovarasul de fapte penale in detentie al conducerii iese si incepe sa latre. Poate investigheaza cineva cum sunt unii serviti cu de toate la Jilava. Vreun procuror cinstit gasim in tara asta?

  Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: