Deputatul Vasile Cîtea a vizitat Penitenciarul Iasi, la invitatia liderului de sindicat Dorin Scarlii

Deputatul Vasile Cîtea a vizitat Penitenciarul Iasi, la invitatia liderului de sindicat Dorin Scarlii

Azi, 07 octombrie 2017, la ora 13:00, deputatul Vasile Cîtea a vizitat Penitenciarul Iasi, la invitatia presedintelui Sindicatului Iuris Iasi,  Dorin Scarlii, in scopul tragerii semnalului de alarma vizavi de problemele cu care se confrunta angajatii unitatii. Discutiile puratate au vizat in primul rand conditiile de munca, lipsa acuta de personal, precaritatea mijloacelor de protectie si interventie necesare personalului care desfasoara activitati operative cu detinutii, neasumarea deciziilor de catre conducerea unitatii, precum si recentele probleme legate de trecerea taxelor sociale de la angajator la angajat. La discutii a participat si directorul adjunct siguranta detinerii si regim penitenciar Chilug Liviu.  

Deputatul Vasile Cîtea a promis sprijinul in rezolvarea problemelor semnalate de presedintele Sindicatului Iuris Iasi,  Dorin Scarlii. Totodata, domnul Vasle Cîtea s-a aratat deschis spre o colaborare oficiala cu Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) in vederea rezolvarii problemelor din penitenciare.

Presedintele Sindicatului Iuris Iasi,  Dorin Scarlii intentioneaza sa invite in Penitenciarul Iasi, in scopul constientizarii de catre factorii decizionali a problemelor reale ale angajatilor: prim-ministrul Romaniei, Mihai Tudose, Prefectul Judetului Iasi, Î.P.S. Daniel, sefii DNA, DICOT, DIPI.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: