Directorul Penitenciarului Giurgiu incalca grav regulile la concursul de ofiter resurse umane

29 iunie este zi libera si se poate acorda oricand in cursul anului

In data de 28.09.2017, directorul Penitenciarului Giurgiu, Marius-Lucian Fulga, in calitate de presedinte al comisiei de concurs pentru ocuparea postului de ofiter resurse umane la Penitenciarul Giurgiu a fost suprins in timp ce faulta grav prevederile OMJ 2478/2010 referitor la organizarea concursurilor in sistemul penitenciar.

Este a N-șpea mia oară cand organizatiile sindicale reclama probleme la concursurile organizate de unitatile subordonate Adminitratiei Nationale a Penitenciarelor, dar NIMENI nu ia NICIO MASURA. Am semnalat faptul ca organizarea concursurilor descentralizate a fost si este in continuare UN ESEC TOTAL, atat din punct de vedere al eficientei, cat si din punct de vedere al economicitatii.

DESCENTRALIZAREA concursurilor este o problema inca neelucidata a sistemului penitenciar. Cate concursuri trebuie sa mai fie viciate si cati concurenti mai trebuie sa fie pagubiti ca CINEVA sa ia MASURA oranizarii unor concursuri CENTRALIZATE, in ale caror comisii sa faca parte SPECIALISTI, ci nu AMATORI cum este directorul Penitenciarului Giurgiu, Marius-Lucian Fulga?

Se impune: Sesizarea comisiei de disciplina impotriva persoanelor vinovate, iar candidatii pagubiti sa-l actioneze in instanta pe directorul Penitenciarului Giurgiu, Marius-Lucian Fulga si sa-i ceara daune morale.

 

 

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: