Vai, vai! Detinutul analfabet, de Gigi Becali, se crede comisar inalt european pentru implementarea drepturilor omului.

Vai, vai! Detinutul analfabet, de Gigi Becali, se crede comisar inalt european pentru implementarea drepturilor omului.

Gigi Becali a sustinut recent o conferinta de presa la “Palat”, alaturi de fosti detinuti (infractori dovediti ca el, care au furat de la cetatenii liberi si cinstiti), unde, in fata camerelor de filmat, a fluturat o legitimatie care ii atesta dreptul de a se implica in problemele din penitenciare, declarandu-se comisar inalt european pentru implementarea drepturilor omului.

„Eu vreau sa va spun cine sunt, filmati aici. Nu am putut sa va zic pana acum, pentru ca nu mi se terminase pedeapsa de 3 ani si jumatate. Sunt Comisar Inalt European pentru implementarea drepturilor omului, in lume, nu doar in Romania. Nu e falsa, o puteti verifica. Uite ce scrie aici: titularul acestei legitimatii este indreptatit. Eu sunt comisar, merg la voi la puscarie sa verific conditiile, nu trebuie sa imi mai dea ei voie. O sa-i invat eu sa respecte legea.”, spune infractorul dovedit, Gheorghe Becali.

Romania a ajuns tara in care infractorii doveniti, de teapa lui Gigi Becali isi permit sa ameninte directori de penitenciare (vezi cazul Penitenciarului Jilava) si sa controleze modul in care supraveghetorii isi desfasoara activitatea in relatia lor cu detinutii. Ciobanul infractor se crede mai presus de lege.

Advertisements

One thought on “Vai, vai! Detinutul analfabet, de Gigi Becali, se crede comisar inalt european pentru implementarea drepturilor omului.”

Comments are closed.