Premierul Mihai Tudose inca o data fair-play cu FSANP. Cele 57 de milioane de lei raman in bugetul ANP.

Premierul Mihai Tudose inca o data fair-play cu FSANP. Cele 57 de milioane de lei raman in bugetul ANP.

Prim-ministrul Romaniei, Mihai Tudose, a dat inca o data dovada de fair-play in relatia cu Federatia Sindicatelor din Adminstratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP). La solicitarea domnului Sorin Dumitrascu, presedintele Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP), de a nu reduce bugetul penitenciarelor cu 57 de milioane de lei in urma rectificarii bugetare, domnul prim-ministru Mihai Tudose a promis ca va tine cont de aceasta solicitare si ca angajatii din penitenciare nu vor pierde cele 57 de milioane de lei, dupa cum se zvonise.

Este a doua oara cand prim-ministrul Romaniei, Mihai Tudose, tine cont de solicitarile Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP), fapt ce demonstreaza din partea domniei sale reale calitati in arta dialogului social dintre angajator si angajat. Prima solicitare de care domnul Mihai Tudose a tinut cont a fost majorarea salariala de 10% promisa angajatilor din penitenciare, pentru care ultima sedinta de Guvern din august a inceput mai tarziu, din cauza ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, uitase proiectul la avizat pe la alte ministere.

Daca toti ministrii si oamenii politici ai PSD ar fi ca domnul Mihai Tudose, perceptia opiniei publice despre PSD ar fi mult mai buna. (opinie personala)

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: