Directorul general adjunct al ANP, Ioana Serban, rezolva problema cardurilor de sanatate ale angajatilor din penitenciare

Direcorul general adjunct al ANP Ioana Serban rezolva problema cardurilor de sanatate ale angajatilor din penitenciare

In ultimii ani au fost inaintate catre Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) si semnalate organizatiilor sindicale numeroase seziari cu privire la faptul ca angajatii din penitenciare au intampinat probleme cu cardul de sanatate. Problema a fost rezolvata recent de doamna director general al Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), Ioana Serban, care a identificat ca aceste probleme au aparut din cauza ca dinamica de personal (intrari/plecari din sistem, mutari, detasari) nu s-a operat corespunzator in aplicatia informatizata si raportarea lunara catre CASAOPSNAJ s-a facut intr-un mod eronat, iar angajatii din penitenciare nu mai puteau figura ca asigurati.

In vederea eliminarii deficientelor constatate si reducerii riscului aparitiei de noi probleme legate de cardurile de sanatate ale angajatilor, doamna director general al ANP Ioana Serban a trimis catre unitatile subordonate adresa nr. 48931/DTIC/24.08.2017 prin care indruma in acest sens lucratorii de resurse umane si pe cei din sectorul economico-administrativ.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: