Tudorel Toader: majorare salariala de 10% DA, suplimentare state functii DA

Tudorel Toader: majorare salariala de 10% DA, suplimentare state functii DA

Dupa intalnirea de azi, 16 august 2017, dintre presedintele FSANP – Sorin Dumitrascu, ministrul Justitiei – Tudorel Toader si directorul general al ANP – Marian Dobrica, avem confirmarea ca angajatii din penitenciare vor primi majorarea salariala de 10%, respectiv 15% ca si colegii nostri din sectorul de aparare, ordine publica si securitate nationala, majorare care se va aplica incepand cu data de 01 octombrie 2017. Asadar, majorarea salariala se va vedea pe cardurile angajatilor in data de 10 noiembrie 2017.

Tot in cadrul intalnirii s-a hotarat ca statele de functii din sistemul administratiei penitenciare sa fie suplimentate, asta dupa ce organizatiile sindicale au semnalat necesitatea urgenta a angajarii de personal, in scopul diminuarii orelor suplimentare. Tudorel Toader a promis ca pana la sfarsitul lunii septembrie 2017 va prezenta un memorandum in Guvern care sa rezolve problema lipsei de personal din penitenciare.

 

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

2 gânduri despre „Tudorel Toader: majorare salariala de 10% DA, suplimentare state functii DA

  1. Cand Dumnezeu te are drag / Si te ia in paza milei sfinte / Ca arme de-a lupta inainte / Nu-ti da nici bata nici toiag / Iti da pricepere si minte / si LIDERUL sa te reprezinte. http://ctrl-d.ro/app/uploads/2013/09/lider-de-opinie.jpg" Un lider este persoana care ajută la îmbunătăţirea vieţilor altor persoane sau îmbunătăţeşte sistemul sub care trăiesc". Ca sa fii ajutat, trebuie sa ajuti la randul tau. SA NU UITI ASTA !!!

    Apreciază

  2. Cand Dumnezeu te are drag / Si te ia in paza milei sfinte / Ca arme de-a lupta inainte / Nu-ti da nici bata nici toiag / Iti da pricepere si minte / si LIDERUL sa te reprezinte.

    "Un lider este persoana care ajută la îmbunătăţirea vieţilor altor persoane sau îmbunătăţeşte sistemul sub care trăiesc". Ca sa fii ajutat, trebuie sa ajuti la randul tau. SA NU UITI ASTA !!!

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: