#listamaro|FSANP deschide lista maro a sefilor din penitenciare

#listamaro|FSANP deschide lista maro a sefilor din penitenciare

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) deschide o lista (#listamaro) a sefi din penitenciare care nu au nici in clin nici in maneca cu legea, cu bunul-simt si care, uimitor, joaca rolul abuzatorului de penitenciare in cel mai grotesc mod posibil. Pana unde ajungem cu degradarea? 

Ionut-Daniel Balosu – sef tura Penitenciarul Poarta Alba a fost deschizatorul de lista. Un fel de obedient al lui Mate si Banuta, Ionut-Daniel Balosu a dat o dispozitie „in rem” ca cineva (zic cineva deoarece dispozitia nu ii e adresata nimanui) sa execute serviciul unde a fost planificat „pana la o noua discutie care va avea loc cu conducerea unitatii”. Dumnezeule, cat de eminent este Balosu! Cu poti da o dispozitie pana la noi discutii? Daca nu se poarta acele discutii, agentul ramane planificat in serviciu pana la adanci batraneti? Apropo, data viitoare cand mai dai vreo dispozitie scrisa, da-i-o cuiva cu nume si prenume, poate si cu grad si functie! Ar fi indicat sa scrii si un termen pe ea, ca sa nu creada agentul ca sta in post pe vecie! Ionut-Daniel Balosu se va alege cu o sesizare la comisia de disciplina.

Luminita Hadnagy – sef birou resurse umane la Penitenciarul Arad. Este a doua nominalizata pe lista maro a FSANP. Cu ceva timp in urma am purtat cateva discutii telefonice cu doamna in cauza. Imi cerea ajutorul. Voia sa-si asume un rol in marea urzeala a tronurilor la Penitenciarul Arad. Domnita voia sa-l schimbe pe actualul director Claudiu Pavel SAVA, pe care-l considera „marioneta” (asa s-a exprimat doamna despre domnul Sava) domnului Dan Halchin. Doamna Luminita Hadnagy a violat corespondenta Sindicatului Prolex Arad adresata pe mail FSANP-ului, ulterior fluturand continutul corespondentei (mailului) in biroului domnului director Sava si in cadrul consiliului de conducere. Doamna se va alege cu o sesizare la comisia de disciplina si cu o plangere penala pentru infractiunea „violarea secretului corespondentei”. O cred in stare pentru ca nu de mult i-a umblat in telefonul personal al doamnei Delia Halchin, citindu-i doamnei Halchin mesaje, lista de telesoane etc. Doamna in cauza este ajutata de unu’ Briciu, viitor nominalizat pe #listamaro , asta in cazul in care cineva se hotaraste sa dea mai mult de doi bani pe Briciu si sa-l faca vedeta de site.

 

 

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: