Este pregatit sau nu Tudorel Toader pentru intalnirea de maine cu sindicatele din penitenciare?

Este pregatit sau nu Tudorel Toader pentru intalnirea cu sindicatele din penitenciare?

Cunoscand interesul ministrului Justitiei Tudorel pentru institutiile din subordinea lui, ma intreb: Este pregatit sau nu Tudorel Toader (T.T.) pentru intalnirea de maine, 08.08.2017, cu sindicatele din penitenciare?

Scepticismul subsemnatului si atitudinea lui Tudorel Toader fata de sistemul penitenciar pe care nu-l cunoaste decat din mass-media si dintr-o vizita scurta la Penitenciarul Jilava unde „s-a tras” in poze cu directorul in fata Fortului 13 pentru a le pune pe Facebook sau Instagram ca pitipoancele photoshopate avide de LIKE-uri, ma fac sa cred ca T.T.-ul va veni nepregatit si va fi crunt bagat in corzi de liderii de sindicat. Dupa 5 minute de meci dur, Mihai Tudose va arunca prosopul salvandu-l pe T.T.-eu de a-i fi invinetiti ochii in urma unui knockout.

Astept reactia de dupa intalnirea de maine 08.08. 2017 de la ora 11:00 a domnului Sorin Dumitrascu, presedintele Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor. Va fi un meci dur. Asteptam pariuri. Ce cota credeti ca are T.T.-ul?

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Un gând despre „Este pregatit sau nu Tudorel Toader pentru intalnirea de maine cu sindicatele din penitenciare?

  1. MAI ministrule ITI DORESC SA STAI INTRE INFRACTORI ,ASA CUM STAU EU! SCUZE,AM GRESIT! TU ESTI TOT TIMPUL IN GUVERN,CA IN PUSCARIE!VOI NU RECUNASTETI CIT ATI SUPT SNAGA ACESTEI TARI.!FACETI PARTE DIN TAGMA JEFUITORILOR SI NU DIN NOROD!DAR VISEZ SA PLATITI CINDVA TOT CE ATI FURAT! VISEZ SA VA DUC LA PLANTAT PADURILE PE CARE MAFIA VOASTRA LE A TAIAT!SA MINNCATI,SA VA CUMPARATI MEDICAMENTE SI SA TRAITI DIN SALARIUL MINIM PE ECOMOMIE! V-ATI MERITA SOARTA! DAR ACESTA TARA E CONDUSA DE TIGANI,ASISTATI SOCIALI,HOTI,BISERICA ,PSD,ALDE,FURACEANU,SI CEL MAI MARE INFRACTOR AL TARII,DRAGNEA!

    1

    1

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: