Cunoscand interesul ministrului Justitiei Tudorel pentru institutiile din subordinea lui, ma intreb: Este pregatit sau nu Tudorel Toader (T.T.) pentru intalnirea de maine, 08.08.2017, cu sindicatele din penitenciare?

Scepticismul subsemnatului si atitudinea lui Tudorel Toader fata de sistemul penitenciar pe care nu-l cunoaste decat din mass-media si dintr-o vizita scurta la Penitenciarul Jilava unde “s-a tras” in poze cu directorul in fata Fortului 13 pentru a le pune pe Facebook sau Instagram ca pitipoancele photoshopate avide de LIKE-uri, ma fac sa cred ca T.T.-ul va veni nepregatit si va fi crunt bagat in corzi de liderii de sindicat. Dupa 5 minute de meci dur, Mihai Tudose va arunca prosopul salvandu-l pe T.T.-eu de a-i fi invinetiti ochii in urma unui knockout.

Astept reactia de dupa intalnirea de maine 08.08. 2017 de la ora 11:00 a domnului Sorin Dumitrascu, presedintele Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor. Va fi un meci dur. Asteptam pariuri. Ce cota credeti ca are T.T.-ul?