Tudorel Durere-n Cot a comis-o rau de tot

Tudorel Durere-n Cot iar ne-a tras-o peste bot

Ministrul Justitiei Tudorel Toader, cel care ne-a uimit cu durerea lui in cot de institutiile pe care le conduce, ia numai masuri impotriva angajatilor din penitenciare. Este primul ministru al Justiei care are o atat de mare durere-n dosul ministerial de angajatii din penitenciare incat ne-a scos din minti. Este mai indolent decat Raluca Pruna (pentru cei care nu stiu Raluca e ministrul care a mintit intentionat CEDO), fapt ce i-a determinat pe angajatii din penitenciare sa recurga la proteste.

Angajatii din penitenciare sunt stupefiati de asa-zisa harnicie a ministrului si tind sa creada ca omul si-a facut aparitia din Povestea unui om lenes a lui Ion Creanga. Tudorel Toader are exteriorul unui personaj de poveste piticut, cu putina chelie, cu discurs de profesor de religie, iar in interior, are caracterul mamei vitrege a Albei-ca-zapada. Altfel, nu ne dam seama de ce nu da doi bani pe angajatii din penitenciare.

De la instalarea sa in ambele guverne (Grindeanu si Tudose), “Tudorel Durere-n Cot” sau “Tudorel Uite Demisia, Nu e Demisia!” nu a miscat un deget pentru angajatii din penitenciare. Ba din contra nici macar nu deschide gura sa-i pice para malaita in ea. Uneori zici ca-i Meduza din Mica Sirena cu care nu te poti intelege. Cum o fi rezistat el la Curtea Constitutionala 10 ani cu o asemenea comportament, nu-mi dau seama!

Florin Iordache zis „Ciordache” ar fi fost o solutie mai buna decat Tudorel Toader?

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: