ANP: Inregistrarea audio-video a interviului la concursuri

ANP: Inregistrarea audio-video a interviului la concursuri

Avand in vedere multiplele reclamatii care au vizat concursurile din sistemul penitenciar, la propunerea organizatiilor sindicale, Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) si-a anuntat intentia de a gasi cadrul legal pentru a putea inregistra audio-video proba interviului de la concursurile din penitenciare. 

Multi candidati au reclamat faptul ca proba „interviului” de la concursuri nu se desfasoara corect, existand suspiciunea „executarii” candidatilor considerati indezirabili de catre factorii de conducere din penitenciare sau din ANP. In acest sens, pentru a elimina orice urma de suspiciune a fraudarii concursurilor organizare de ANP si de unitatile subordonate, directorul general al ANP, Marian Dobrica, a anuntat intentia de a gasi o modalitate legala de a inregistra proba interviului.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

4 gânduri despre „ANP: Inregistrarea audio-video a interviului la concursuri

 1. Daca s-ar dori ca examenele sa fie credibile ar trebui ca interviul sa fie scos, cel putin pentru functiile de executie, deoarece nu isi are rostul, atata timp cat candidatii nu au acces la o tematica, iar proba scrisa ar trebui sa fie grila.

  Apreciază

 2. E un pas, dar daca si aceasta proba, aidoma procesului verbal de interviu este secretizata atunci la ce foloseste?
  De ce nu se desfasoara interviurile un exteriorul penitenciarelor? Chiar asa „periculosi” sunt candidatii? De ce nu se anunta un set de obiective urmarite si ochiar o tematica? Ca sa avem la cw sa be raportam. Pentru mai multa transparenta.

  Apreciază

 3. Domnul D.G. Dobrică a anunțat o multitudine de măsuri de când este împuternicit . . . dar nu a finalizat aproape nimic.

  Cu excepția adresei privind acordarea sporului de studii superioare.

  În rest, prestația domnului D.G. este magnifică, dar LIPSEȘTE CU DESĂVÂRȘIRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Apreciază

  1. Chiar și acea decizie privind acordarea sporului de studii superioare este greșită pentru că reia aceleași prevederi caduce din vestitul ordin 399,referitoare la domeniile ce acoperă studiile pentru agenți !

   Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: