FSANP|Trecerea agentilor in corpul ofiterilor

Sindicatele din FSANP se solidarizeaza in jurul angajatilor din Penitenciarul Vaslui. Refuzam munca suplimentara!

Avand in vedere ca la data de 24.07.2017 a fost publicata OUG care suspenda organizarea de noi concursuri de ocupare a functiilor vacante din sistemul penitenciar, Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) solicita ca posturile vacante de ofiter de penitenciare sa fie ocupate de agenti prin procedura de trecere a agentilor in categoria ofiterilor conform art. 29 din L egea nr. 293/2017.

 

“Buna ziua

Avand in vedere ca la data de 24.07.2017 a fost publicata ordonanta care suspenda organizarea de noi concursuri de ocupare a functiilor vacante, opinam ca scoaterea la concurs din sursa externa a posturilor prevazute in documentele anexate nu este oportuna.

In acest context solicitam ca aceste posturi precum si altele pentru care exista in sistemul penitenciar agenti cu eperienta si pregatire de specialitate sa fie scoase intr-o prima etapa la procedura de trecere a agentilor in categoria ofiterilor (art. 29 L293/2017).

 Cu deosebita consideratie

Sorin Dumitrascu

Presedinte

Federatia Sindicatelor din

Admnistratia Nationala a Penitenciarelor

47 Maria Ghiculeasa, Bucuresti

fsanp@fsanp.ro | 0756895750”

 

 

 

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

15 gânduri despre „FSANP|Trecerea agentilor in corpul ofiterilor

 1. Nu mai blamati facultatea spiru haret, nici la academie nu inveti mare lucru, profesorii de la academie sunt depasiti de sistemele de invatamant moderne. Absolventii de academie sunt nepregatiti la finalul facultatii, majoritatea invata particularitatile sistemului de la agenti .

  Apreciază

  1. Daca te pun sa dai un test de admitere la Academie nu iei nici nota 4, cu tot cu punctul din oficiu. Ai facut o facultate X si 0 si acum te umflii in pene ca ai studii superioare. Ai fost fericit ca ai facut 1 an la agenti si dupa ai trecut repede pe salariu? sau poate nu ai facut nici macar scoala de agenti……..

   Apreciază

 2. Trecere se face prin concurs, prcedura actuala este buna. Vrei sa revenim inainte de 2006 cand se promovau doar cei cu pile.

  Apreciază

 3. Vreti sa faceti prostii. …cum dracu vreti sa faceti iar greselile din 2005-2007?Ar trebui ca ofiterii cu studii la Academie sa va dea peste nas…

  Apreciază

 4. Cei din academie nu au pregatirea pentru toate posturile de ofiteri , mai sunt nevoie si de ingineri , economisti , medici , etc

  Apreciază

  1. Daca taceai filozof ramaneai Institutul medico militar formeaza ofiteri medici pt sistemul penitenciar Academia Tehnica Militara formeaza ofiteri it ingineri constructori pt nevoile sist penit Academia Fortelor Terestre formeaza ofiteri economisti si contabili Academia de Informatii ofiteri de inf si psihologi…acum te rog explica mi la ce am nevoie de agenti spirt haretisti pe functii de ofiter????

   Apreciază

 5. Frumos, micsoram numarul de locuri la academie si vrem sa bagam agenti pe locuri libere de ofiter de executie.
  Spiru Haret isi arata si el utilitatea..
  Trebuie sa gandim si noi un pic inainte de a lua astfel de decizii. Daca e nevoie de ofiteri, scoateti pentru academie 70-100 de locuri, ca sunt candidati gramada pe la portile acelei institutii.
  La fel nu sunt de acord cu agentii din sursa externa, care nu se vor compara cu cei de la Tg Ocna.

  Apreciază

  1. Nelu, la academie nu inveti nimic in afara de drepti, sa traiti, ordinul se executa nu se discuta si alte tampenii, chiar cred ca mai rau te tampeste academia si creaza din studenti acelasi militian ca pe vremuri.

   Apreciază

   1. Ce frumos si cum ar trebui sa fie sefule eu nu am chef de lucru eu am probleme trebuie sa ma duc la mare nu sa vin la lucru!!!! Ce rost are disciplina ordinea corectitudinea cinstea raspunderea…astea sunt calitati ale unui ofiter format de academie…in sistemul nostru astea sunt tampenii la noi fuga de raspundere shmecheria comentariile lipsa de implicare indiferenta si invidia sunt caracteristicile promovate…nu i asa georgica?

    Apreciază

  1. Din păcate, Soldatul comunist are dreptate: mai nou, fuga de răspundere, șmecheria, comentariile ironice, lipsa de implicare, indiferența și invidia sunt caracteristicile promovate.

   Păcat de sistemul penitenciar românesc, pentru că nu promovează și oamenii capabili.

   O floare se usucă dacă stă doar la umbra buruienilor!!!!!!!!!!!!!!

   Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: