ANP cauta posturi libere pentru angajare

ANP cauta posturi libere

Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) cauta posturi vacante prin penitenciare pentru a fi scoase la concurs din sursa externa. Avand in vedere lipsa acuta de personal care, fara echivoc, genereaza ore suplimentare, supraincarcare cu sarcini a personalului, superficialitate in indeplinirea atributiilor de serviciu, ANP dispune directorilor de unitati sa scoata la concurs toate posturile vacante, indiferent de natura lor. Este nevoie urgenta de personal, iar directorii de penitenciare care tin posturi ascunse trebuie sa inteleaga necesitatea ocuparii lor.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

4 gânduri despre „ANP cauta posturi libere pentru angajare

 1. Ce vor sa angajeze nene ?Lesinate ? Am incercat sa aplic si eu pentru un post de gospodar si m-am vazut inapt desi parerea mea e ca am rezolvat testele cu brio,Ce m-a frapat e faptul ca desi parcusesem 250 km si ajunsesem la Timisoara in jurul orei 07 dupa doar doua ore de somn eram foarte lucid si in forma in schimb doua domnisoare tot lesinau iar psiholoagele le dadeau ragaz sa-si termine testele .Nu acuz pe nimeni dar sa stiti ca testarile psihologice nu sunt pe bune.Nu poti sti ce fel de om ai in fata ta daca nu discuti cu el,cifrele nu descriu situatia concreta.Da,cu aproape 10 ani de militarie m-am milogit pentru un post de gospodar …..

  Apreciază

 2. Nu este normal să se aprobe mai întâi de toate transferurile celor care solicită să vină acasă, iar abia apoi să scoată la unități locurile rămase vacante? Se păstrează locuri pentru absolvenții SNPAP, în condițiile în care și eu am absolvit această școală, dar am fost nevoită să învăț cât de mult pentru a avea o medie care să îmi permită să îmi aleg locul.
  S-au aprobat transferuri pentru unii absolvenți ai promoției 2016 (fără familie, fără distanțe mari până la domiciliu), deși dl director general a specificat foarte clar că nimeni nu pleacă înainte de a împlini un an de la absolvirea școlii, indiferent de motivele pe care le are când solicită transferul.
  O să ne îndreptăm către ceea ce trebuie atunci când vor dispărea aceste erori de management, nu mai zic de transparență și comunicare.

  Apreciază

  1. Moral ar fi ca înainte de repartizarea absolvenților sa se procedeze la mutarea angajaților cu vechime. In acest fel in câțiva ani fiecare angajat va ajunge la unitatea „de destinație”.

   Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: