Este doar inceputul…

Este doar inceputul…

Zilele treucute am discutat cu un specialist in domeniul sigurantei detinerii si regimului penitenciar despre multiplele cazuri de ultraj din penitenciare. In opinia domniei sale situatia in care colegii nostri au devenit victimele agresiunii detinutilor este alarmanta si ar trebui demarate proceduri imediate de prevenire si contracarare a acestor evenimente negative. “Este doar inceputul… Asa s-a inceput (angajat injurat, impins, lovit, o lama sau un cutit la gat, angajate abuzate sexual etc) si in tarile in care acum detinutii ucid politisti de penitenciare. E primul pas spre incidente critice.” – a opinat domnia sa.  

La Politie s-a dat startul… Un politist a fost omorat de un infractor.

Ionita Sorin Ionut (un postac de pe Facebook) – despre criminalul care a omorat un politist: “Îl bagam la puscarie, il hranim, il incalzim iarna, ii asiguram accesul la informatie, presa scrisa, televiziune… Il igienizam (apa calda, sapun), program de plimbare, vizite intime (ca nu poate omul sa nu (…) si el ceva, nu?)… Daca munceste, il platim corespunzator…. deci intr-un cuvant, il nenorocim! In 6 luni se ingrasa de nu-l mai recunosti. Pariu?!”

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

2 gânduri despre „Este doar inceputul…

  1. Din nefericire cazurile devin din ce în ce mai dese și noi doar ne lamentăm,constatăm și…atât ! Nu am văzut în niciun penitenciar unde au avut loc deja aceste ultraje ca ceilalți colegi să ia atitudine,să refuze să mai intre în servici,să picheteze penitenciarul,să cheme mass media și să anunțe un calendar al acțiunilor de protest acolo ! Nu am văzut decât două ,trei articole în care mai mult anunțăm ceea ce s-a întâmplat,nu forțăm guvernanții să legifereze legi bune ,de protecție a personalului.Nu e suficient că doar îi trimitem la SANATORIU căci da,asta au devenit pușcăriile patriei …SANATORII pentru dezaxați !

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: