Penitenciarul Tulcea: Acuzatii grave la adresa domnului Ion Feodorof

Penitenciarul Tulcea: Acuzatii grave la adresa domnului Ion Feodorof

Presedintele Sindicatului Delta Tulcea, Sorin Casilov, a adus la cunostinta conducerii Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP) fapte care pot comporta caracter penal referitoare la desfasurarea concursului de asistent medical de la Penitenciarul Tulcea. Acuzatiile il vizeaza pe domnul comisar sef de penitenciare Ion Feodorof, directorul Penitenciarului Tulcea. AICI: (PAGINA 1, PAGINA 2) aveti adresa Sindicatului Delta Tulcea referitoare la neregulile constatate.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

7 gânduri despre „Penitenciarul Tulcea: Acuzatii grave la adresa domnului Ion Feodorof

 1. Feo este o victima! Sa facem scut in jurul lui! ANP nu-ti lua mana de pe un om de mare valoare! Ar fi o pierdere mare pentru sistem

  Apreciază

  1. „Adevarat”. La discutarea statelor(prosteala cu standardizarea) d-l Halchin la un moment dat a zis ca vrem prea multe functii!! ..si d-l Feodorof a intrebat cate sa taiem? A intervenit d-l DASDRP Tugui care ia zis ca nu e treaba lui! Ar fi pacat sa se piarda un asa pupimcurist(pt. cine nu stie ce inseamna sa se uite in dictionar…)

   Apreciază

  2. A face scut în jurul unui om de mare valoare pt sistem, nu inseamna sa fi sluga. Pe acest rationament, sindicalistii care apara orbeste pe cate unii care nu au nicio treaba cu starea reala a lucrurilor, sa inteleg k sunt tot slugi? Pai vedeti….😁

   Apreciază

 2. Pentru Relu.
  Niciodata nu am facut o acuzatie care sa nu fie sustinuta. Din experienta stiu ca cei care au functii de conducere aduna in jurul lor nu doar profesionisti ci si pupimcuristi! In acest caz prezentat ancheta va scoate la iveala multe nereguli,sau poate nu. Printre cei din comisia respectiva sunt si oameni respectati in oras, cum ar fi d-l doctor(care sigur a facut ce i sa cerut,fara a sti ce face),,,nu as vrea sa cred ca ar mintii pentru al salva pe d-l Feodorof,,restul(ramasi la supraveghere) sunt beneficiari cu abonament de 50%.

  Apreciază

 3. Faceti-va ma un control la cap. Vai ce să spun Casilov a sters nr de telefon si si.a amintit dupa 4 luni de zile. Nu va e rusine, ma?

  Apreciază

  1. Am avut grija sa il informez si pe d-l Ion FEODOROF la momentul respectiv.
   Juristul stie,,d-l Ion FEODOROF imi cerea sa ii fac plangere la Parchet. O sa facem. Sper ca citind mai atent sa va da-ti seama ce lipsea din speta ?! Daca tot nu va-ti prins va zic eu: declaratia observatorului.
   Cu respect,
   Casilov Vasile Sorin

   Apreciază

  2. Se rezolva si cu numarul si cu inregistrarea convorbirii. Cei de la Digi m-au ajutat sa stiu exact ziua si ora apelului…pentru a le obtine trebuie facuta plangere la Parchet. Va urma…

   Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: