Mustaciosul Dragnea anunta modificarea legii pensiilor

Mustaciosul Dragnea anunta modificarea legii pensiilor

Mustaciosul sef al PSD-ilor, Liviu Dragnea, condamnatul penal al partidului clasei muncitoresti, a anuntat azi ca are intentia de a face cateva modificari la legea pensiilor “militare” in toamna acestui an. In opinia mustaciosului condamnat (n.r. Liviu Dragnea) statul are de pierdut in conditiile actualei legi a pensiilor “miliatare”. Potrivit afirmatiilor de astazi ale lui L. Dragnea, statul a investit in ofiteri si nu este in regula sa se pensioneze la 47 de ani. Cum va arata un lucrator in varsta de 65 de ani la “grupa operativa” sau supraveghetor pe sectie, aplicand mijloacele de imobilizare unui detinut culturist in varsta de 30 de ani?

Ar putea sa ne raspunda domnul Livache cum ar arata un astfel de angajat, pentru ii prevad un viitor de persoana privata de libertate. Tic, Tac, Tic, Tac!

 

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

10 gânduri despre „Mustaciosul Dragnea anunta modificarea legii pensiilor

 1. Sa taie, 90% din Fpss sunt pesedei, dacă le zici ceva de mamele lor nu zic nimic dar dacă le zici de PSD e crima…. luați de la mustăciosul vostru iubit acum…. in Februarie erați toți indignati din cauza faptului ca protestează lumea…. acum luați de la mustață. Sincer vorbind nu e normal sa ai pensia mai mare ca salariul..

  Apreciază

  1. Și noi am criticat anumite derapaje ale PSD: de la ordonanța 13 pana la gafele din ultima perioada legate de legea salarizării și legea pensiilor.

   Apreciază

  2. De ce nu e normal sa ai pensia mai mare ca salariu ? Vino matale sa lucrezi in sistem sa vedem dupa mai ai aceiasi parere .
   inainte se acordau salarii compensatorii la pensionare acum nu se mai acorda de aici vine compensarea .

   Apreciază

 2. Varsta la care un ofiter se poate pensiona nu prea este 47. Pentru a se realiza acest lucru ar trebui ca la 21 ani sa fie ofiter. Cam greu…

  Apreciază

   1. Ca să te pensionezi la 47, trebuie să ai cam 26 de ani de pârnaie, deci mai socotiți încă o dată.

    Apreciază

   1. Sunt perfect de acord cu afirmatia domnului dragnea care spune ca statul are de pierdut si ca pensionarea la 47 de ani este nefireasca si anormala in Romania actuala..
    Daca am avea o crestere economica, in mod evident ne-am permite astfel de arogante . Un jurnalist cunoscut propune o solutie foarte buna de crestere economica si astfel de sustinere financiara a fondului de pensii. Sa-l citim :

    „Am înţeles că D-na Mariana Gheorghe îşi doreşte şi chiar are soluţii ca economia României să ajungă pe locul 10 în UE, de pe locul 16, unde este acum. Dacă tot îşi doreşte acest lucru, o rog, atât pe ea, cât şi pe preşedintele mincinos Liviu Dragnea, să înceapă creşterea economică a ţării printr-o cerere pe care s-o adreseze Guvernului, prin care să solicite renegocierea redevenţelor, lucru care ar fi trebuit să se întâmple încă din urmă cu 3 ani.
    De asemenea, aş ruga-o pe D-na Gheorghe să plătească integral impozitele pe profit în România şi să nu mai externalizeze profiturile prin tot felul de contracte de consultanţă şi management sau alte artificii corporatisto-golăneşti. Iar pe Liviu Dragnea îl invit să ne spună ce a primit la schimb pentru a continua politica lui Victor Ponta şi a înaintaşului lui, Adrian Năstase, în relaţia cu corporaţia austriacă, dar cu acţionar strategic rus.
    Dacă ei evită în următoarea săptămână să facă publice datele negocierii directe, inclusiv cele prin care au decis sa închidă Arpechim-ul, le promit eu că vineri seara voi face dezvăluiri de senzaţie despre cum îşi bat joc de România, Liviu Dragnea, Mariana Gheorghe, OMV şi PSD.”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: