In salarizarea din penitenciare chiar si problemele au probleme

Salarizare: Programul informatic de salarizare functioneaza corect, Claudia Zmeu NU

Discrepante in calculul salariilor – asa poate fi catalogata lipsa solutiilor Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP) de a rezolva situatia salariilor din sistemul penitenciar. Ceea ce e cert, nu mai necesita demonstratie. Cu totii stim ca 3 penitenciare au 4 modalitati de calcul a salariilor si 5 rezultate. Triumful defectului – niciun rezultat nu este satisfacator. Salarizarea din penitenciare are nevoie de tehnici insurectionale in batalia pentru rezultat.

Daca n-ar fi de ras, ar fi de plans. Chiar si raportarile pe macheta care ar fi trebuit sa identifice discrepantele s-au facut neunitar. Doamna Zmeu le-a retrimis pentru a fi refacute. Nu ne ramane decat sa asteptam ca timpul sa rezolve problemele. Odinioara aveam un Bejan care rezolva problemele aruncandu-le sub pres. Cum nu vii tu, Bejan doamne…?!  Vorba romanului poznas: In basme niciun Zmeu n-a iesit biruitor. Sa vina Greuceanu!

 

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

11 gânduri despre „In salarizarea din penitenciare chiar si problemele au probleme

 1. se acorda sporul de noxe doar acolo unde sunt efectuate determinari, iar daca s-au efectuat, doar daca DSP zice ca se da sporul

  Apreciază

  1. Se acorda sporul „de praf” si pentru angajatii care desfasoara activitatea in posturile de paza de pe perimetrul locului de detinere. In ce penitenciar sunteti dvs.?

   Apreciază

   1. Cu tot respectul nu va pot da numele penitenciarului.o sa informez si eu liderul de sindicat care „pare ” neinformat,privitor la acest aspect.tot ce va rog dle Dorobantu,e sa faceti un demers catre ANP,prin care sa solicitati lista penitenciarelor unde nu se acorda praf in perimetru.si cred ca se cuvine ca si acesti lucratori sa beneficieze.multumesc.

    Apreciază

   2. Ar fi indicat sa rezolvam problema punctual. Cu listele e mai greu. Indicat e sa rezolvam problema, nu sa facem o statistica.

    Apreciază

   3. Vă rog spuneți-mi și mie baza legala pt sporul de praf în perimetru ca sa fac o solicitare în scris pt a beneficia.

    Apreciază

 2. Am si eu o nedumerire si va rog sa mi raspundeti:spor de praf se acorda in vreun penitenciar din ROmania?(eu stiu raspunsul,il vreau oficial).daca eu lucrez in pnt x,alt agent in pnt y,si un al treilea in pnt z,avand aceiasi vechime si coeficient,ne desfasuram serviciul numai pe sectie,diferentele intre noi sunt lunar intre150 si270ron,luna plina.sa mi explice cineva asta.nu includ in calcul spor studii,spor de izolare,etc,numai salariul final.propun sa incercam sa punem scanuri cu fluturasii…

  Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: