Penitenciarul Jilava | Caut specialisti in IT&salarizare. Rog seriozitate!

Penitenciarul Jilava | Caut specialisti in IT&salarizare. Rog seriozitate!

Penitenciarul Jilava nu a acordat angajatilor nici in aceasta saptamana majorarile salariale aferente lunilor aprilie si mai ale anului 2017, deoarece specialistii (salarizare si IT) din Penitenciarul Jilava nu stiu sa calculeze majorarea de 10% si sporului de 30% la valoarea minima de 1.450. O sugestie pentru conducerea Penitenciarului Jilava: incercati sa angajati specialisti de pe OLX.

P.S. Domnule director al Penitenciarului Jilava, Cristian Velicea, incercati sa gasiti o solutie! Poate reusiti sa identificati intre angajatii dvs. un debutant care se pricepe la IT si unul care se pricepe la salarizare. Daca nici asa nu gasiti specialisti, dati un search pe GOOGLE!

Pentru ca la Penitenciarul Jilava exista riscul sa nu ajunga Adresele ANP cu rol de dispozitie ale directorului general, va aduc la cunostinta ca Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) a dispus directorilor de penitenciare, printre care va numarati si dvs., sa acorde angajatilor acele majorari salariale in saptamana 12-16.06.2017. A trecut si saptamana 19-23.06.2016 si dumneavoastra nu ati pus in practica dispozitia directorului general al ANP.

 

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: