Motiunea a trecut. Ce e de facut?

Motiunea a trecut. Ce e de facut?

Motiunea de cenzura a trecut. Nu vom mai avea premier, nu vom mai avea ministru. O luam de la capat. Angajatii din penitenciare se vor lovi de acelasi dezinteres din partea guvernantilor. La Ministerul Justitiei se schimba doar un nume, atitudinea indiferenta va ramane.

PSDragnea si-a atins iute scopul pe sest si pe tacute, urmand sa arunce prostimii o justificare pe cat de contradictorie, pe atat de confuza. Asa s-a invatat romanul sa ingurgiteze tot. Democratia este in pom si pomul este pazit de penali si unguri.
Ingrijorator pentru romanul de rand, muncitorul, este ca ceasul jocurilor murdare ticaie la nivel inalt, iar tic-tac-ul lui se propaga pana la nivelul doi si trei (ministere si institutiile din subordine). De doua decenii principiile nu-si gasesc azimutul. De doua decenii ne confruntam cu oameni inscaunati dupa criterii lipsite de obiectivitate si de o calitate indoielnica.

Noi nu facem altceva decat sa injuram si sa acceptam orice. Halim aceeasi mizerie, dar schimbam lingurita. Vom fi martorii unei noi griji false despre conditiile din penitenciare, pentru a se justifica o posibila gratiere sau amnistie a penalilor.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: