Aveti sugestii pentru Statutul politistului de penitenciare?

Aveti sugestii pentru Statutul politistului de penitenciare?

Se apropie termenul (19.06.20170) in care trebuie trimise propuneri si sugestii fundamentate pentru Proiectul de modificare al Legii 293/2004 privind Statutul functionarilor publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciare. Cei care beneficiaza de interes, timp, implicare si asumare sunt rugati sa comenteze la prezentul articol. Comentariile voastre vor fi gestionate de subsemnatul si inaintate FSANP.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

6 gânduri despre „Aveti sugestii pentru Statutul politistului de penitenciare?

 1. N-ar fi rău sa se ia in calcul crearea unei noi structuri,intre agent şi ofițer, mă refer la maiştri, acum că avem destul de mulți printre noi din 2013 încoace….au o şcoală specială si sunt pricepuți, aşa e in toate celelalte sisteme de apărare, ordine publică și siguranță națională….de ce noi trebuie să fim tot timpul mai diferiți? Ar fi o schimbare în bine şi binevenită…. altfel o să rămânem fără specialişti… ştiu că pentru majoritatea doar paza contează dar e nevoie şi de „meseriaşi” în sistem ca totul să funcționeze în parametri normali!

  Apreciază

 2. As dorii in statutul politistului de penitenciare varsta de pensionare sa fie minim 45 si maxim 55.Iar cei cu 20 in sistem operativ sa nu m-ai lucreze pe ture.

  Apreciază

 3. presedintele de sindicat , nu pare sa aiba nevoie de propuneri , sugestii si indrumari ! …Lectiile, dupa cum s-a vazut ,sunt stapanite destul de bine! Ne temem , ca pana in 20170 mai este timp si s-ar putea sa le uite pana atunci . Desi , s-ar putea sa nu…

  Apreciază

 4. Trebuie adoptat odata prea s a lungit cu acest statut ..prea se da cotita cu statutul si denumire..ce o i semna aceata identitate ..de ti se incurca limba n gura..Fpss.al Adimnistatiei Nationale A Penitenciare pana si cei gardieni publici de primari se numesc Police…consider ca trebuie adoptat in cel mai scurt timp .poate asa va disparea si sintagmele de gardieni .paznici..cum poti avea respect in fata detinutilor cu asemenea indentitati din popor adunate.

  Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: