Tudorel Toader a plecat, Guvernul Grindeanu a picat

Motiunea a trecut. Ce e de facut?

In aceasta seara s-a hotarat soarta Guvernului Grindeanu. Coalitia PSD-ALDE a retras sprijinul Guvernului Sorin Grindeanu, deoarece nu a reusit sa indeplineasca programul de guvernare trasat de Alianta, dand dovada de slaba performanta. Toti ministrii au demisionat. Din aceasta seara nu mai avem Ministru la Justitie, fiindca Tudorel Toader si-a dat demisia.

P.S.

Sorin Grindeanu: „Nu ma agat de acest scaun.”

Dar ce faceti, domnule prim-ministru? Atitudinea domniei voastre e la moda in Romania. Domnule Grindeanu, vi s-a agatat lesa de scaunul de premier? Nu mai aveti ministri, nu mai aveti sprijinul majoritatii parlamentare, cu cine guvernati tara? Domnule S. Grindeanu, ne impingeti tara inapoi cu 10 ani, cu o asemenea lupta a orgoliilor. Plecati, dar luati-l si pe Liviu Dragnea!

Ma sperie aceasta instabilitate politica cauzata de linsajul public al lui Sorin Grindeanu, pentru ca de stabilitate depind salariile si pensiile angajatilor din penitenciare. Politica marunta de partid si lupta de orgolii duce Romania spre o criza care ne va costa scump in viitorul apropiat.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: