Debarcarea lui Grindeanu in programul PSD

Debarcarea lui Grindeanu in programul PSD

Aseara i s-a hotarat soarta prim-ministrului Romaniei, Sorin Grindeanu. Motivul: slaba guvernare. Insa PSD are un prim hop: Grindeanu tine nu dintii de scaun. Tipic romanesc comportamentul premierului. Suntem obisnuiti si noi cu sefi de-ai nostri care tin gurile inclestate in scaune. Pleaca Grindeanu, pleaca si Tudorel Toader. O fi rau sau o fi bine? Eh, ce-am avut si ce-am pierdut!

Cert e ca angajatii din penitenciare nu plang nici dupa Sorin Grindeanu si nici dupa Tudorel Toader. Ambii au fost “extrem de” utili sistemului penitenciar. In afara de promovarea unor acte normative in sprijinul detinutilor, noi, angajatii din penitenciare, n-am vazut vreo traiectorie favorabila noua, pe care sa o urmeze Grindeanu si ministrii care s-au succedat la Justitie pe timpul guvernarii grindeniste.

Cert e ca lesa lui Grindeanu s-a largit, iar Dragnea (Daddy) nu-i suporta atitudinea care-i contureaza premierului o agenda proprie si independenta fata de vointa PSD. Se aude ca Sorin Grindeanu s-ar fi apropiat de presdintele Romaniei, Klaus Iohannis, si ar fi sprijinit in tacere de Victor Ponta, un alt mazilit al lui Daddy.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: