FSANP solicita modificarea legislatiei privind concursurile

FSANP solicita modificarea legislatiei privind concursurile

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) solicita (AICI) Adminsitratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP) constituirea unui grup de lucru la nivelul ANP in vederea modificarii legislatiei privind concursurile din penitenciare, cu scopul de a elimina eventualele erori la viitoarele concursuri si de a armoniza legislatia in materie. In acest sens, FSANP inainteaza conducerii ANP cateva opinii.

Solicitarea FSANP vine in contextul in care exista riscul ca, in curand, Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) sa declare neconstitutionala procedura de concurs deoarece pe rolul instantelor de judecata exista un proces in care s-a invocat exceptia de neconstitutionalitate a OMJ 2478/2010, situatie care ar bloca procesul de absortie de personal in sistemul penitenciar.

 

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

2 gânduri despre „FSANP solicita modificarea legislatiei privind concursurile

  1. Dece la noi nu se poate test grila am elimina din discutii mult ….nu este normal ca noi sa fim mai catolici decât alte structuri de siguranța naționala …ex la poliție este grila ai facut grila ai punctaj si gata nu ar mai apărarea discutii privind corectitudinea examenelor

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: