Penitenciarele, lipsite de interesul Ministrului Justitiei

Pentru Tudorel Toader, inopinatul prinde caracter curent in vizitarea penitenciarelor

Cu totii stim ca ministrul de la Justitie, Tudorel Toader, nu este interesat deloc de soarta penitenciarelor si a angajatilor din penitenciare. Documentele oficiale trimise dinspre Maria Ghiculeasa spre Ministerul Justitiei (MJ) asteapta in mapa, pe masa ministeriala chiar si saptamani intregi pentru a fi semnate.

Tudorel Toader stie ca are penitenciarele in subordine, ba mai mult, ar vrea sa coordoneze el direct acest segment, dar se pare ca nu are resursele si nici capacitatea sa o faca in asa fel incat, noi, angajatii din penitenciare, sa observam un progres. Doar cu vointa nu poti rezolva nimic, uneori iti mai trebuie si pricepere.

Liniar, ca un dascal de gimanziu, Tudorel a impus riguros reguli conducerii ANP, eliminandu-i liberul arbitru. Atitudine lui Tudorel fata de penitenciare nu este tocmai OK, pentru ca in contextul actual, cu un director general si un singur director general adjunct, Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) tinde sa se sufoce.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Un gând despre „Penitenciarele, lipsite de interesul Ministrului Justitiei

  1. Avem indoieli ca nu se gandeste la noi. Iata ca apar documente prin care dl. ministru isi arata grija fata de arhiva SIPA, un subiect foarte stanjenitor pentru noi, fpss. Respectiv, rezulta ca, in diferite etape, avem si noi trimisi ochii magici pe acolo. Ramane sa aflam care a fost scopul si durata vizitei. Cele mai interesante treceri prin arhiva SIPA ni se par cele ale lui Firinel, prin 2008, ale lui Ragea si, de ce nu, cu voia dumneavoastra, vizita lui Mariusica Stef, din decembrie 2013. Desigur, cu acest prilej, Mariusica a aflat si despre noi cate ceva. De exemplu, ca aveam o vaca ;la tara, de la care ne apovizionam cu lapte si mai dam si la vecini. Fara factura.

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: