Majorarea de 50% in pericol

Penitenciarul Targu-Mures: Legile se respecta pe jumatate. Majorarea de 50% acordata ilegal.

Astazi, 22.05.2017, in cadrul Consiliului de Conducere din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), domnul director general Marian Dobrica a atras atentia asupra pericolului pierderii in viitorul apropiat, odata cu intrarea in vigoare a noii legi a salarizarii unitare, a majorarii salariale de pana la 50% pentru misiuni speciale si lucrari de exceptie, acordate angajatilor din penitenciare.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

5 gânduri despre „Majorarea de 50% in pericol

 1. Mai bine s-ar sista majorarea de 50%. La modul cum este aplicata acum naste multe nemultumiri in randul angajatilor. Unii beneficiaza de acest drept cu o frecventa de doua-trei trimestre /an. Majoritatea sunt fundamentate de expresii gen: „a tinut locul…”, „a gasit un telefon…”. „a contribuit la mentinerea unei stari de spirit corespunzatoare in randul detinutilor…”. „a facut parte dintr-o comisie…”, pierzand din vedere prevederile ordinului care reglementeaza acest drept. Ar fi corect imartirea sumei totale tuturor angajatior in mod egal sau reducerea procentului la 15-25% pentru a fi dat mai multor angajati si in felul acesta „premierea” tuturor o data pe an.

  Apreciază

  1. Ești în eroare. Din fericire părerea ta contează doar pe site. Majorarea reprezintă în prezent singura pârghie de stimulare financiara a celor mai buni. Doar în comunismul idealist toți sunt egali în realitate unii sunt mai buni decât alții.

   Apreciază

 2. Sunt în lacrimi! S-ar termina scandalul perpetuu al piloşilor şi împuterniciţilor beneficiari. Mai scapă şi câte un pălmaş, aşa, de imagine. Mai bine fără, dar cu prime de vacanţă, vouchere şi prime de 1 Decembrie şi Petru şi Pavel pt. toată lumea!

  Apreciază

 3. Iar scrieti din pom d-le dorobantu? sau iar ati preluat nu stiu ce articol de pe undeva?
  cititi articolul 15 din legea salarizari familia ocupationala aparare si…… intii apoi postati.

  Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: