Penitenciarul Targu-Mures: Legile se respecta pe jumatate. Majorarea de 50% acordata ilegal.

Majorarea de 50% in pericol

Astazi, 22.05.2017, in cadrul Consiliului de Conducere din cadrul Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), domnul director general Marian Dobrica a atras atentia asupra pericolului pierderii in viitorul apropiat, odata cu intrarea in vigoare a noii legi a salarizarii unitare, a majorarii salariale de pana la 50% pentru misiuni speciale si lucrari de exceptie, acordate angajatilor din penitenciare.

5 thoughts on “Majorarea de 50% in pericol”

 1. Mai bine s-ar sista majorarea de 50%. La modul cum este aplicata acum naste multe nemultumiri in randul angajatilor. Unii beneficiaza de acest drept cu o frecventa de doua-trei trimestre /an. Majoritatea sunt fundamentate de expresii gen: “a tinut locul…”, “a gasit un telefon…”. “a contribuit la mentinerea unei stari de spirit corespunzatoare in randul detinutilor…”. “a facut parte dintr-o comisie…”, pierzand din vedere prevederile ordinului care reglementeaza acest drept. Ar fi corect imartirea sumei totale tuturor angajatior in mod egal sau reducerea procentului la 15-25% pentru a fi dat mai multor angajati si in felul acesta “premierea” tuturor o data pe an.

  Like

  1. Ești în eroare. Din fericire părerea ta contează doar pe site. Majorarea reprezintă în prezent singura pârghie de stimulare financiara a celor mai buni. Doar în comunismul idealist toți sunt egali în realitate unii sunt mai buni decât alții.

   Like

 2. Sunt în lacrimi! S-ar termina scandalul perpetuu al piloşilor şi împuterniciţilor beneficiari. Mai scapă şi câte un pălmaş, aşa, de imagine. Mai bine fără, dar cu prime de vacanţă, vouchere şi prime de 1 Decembrie şi Petru şi Pavel pt. toată lumea!

  Like

 3. Iar scrieti din pom d-le dorobantu? sau iar ati preluat nu stiu ce articol de pe undeva?
  cititi articolul 15 din legea salarizari familia ocupationala aparare si…… intii apoi postati.

  Like

Comments are closed.