FSANP solicita modificarea echipamentului

FSANP solicita modificarea echipamentului

Federatia Sindicatelor din Admnistratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) solicita conducerii Admnistratiei Nationale a Penitenciarelor modificarea echipamentului angajatilor din penitenciare, atat in cee ace priveste calitatea acestuia, cat si componenta lui.

Ca reactie la solicitarea FSANP, domnul director general al ANP, Marian Dobrica a lansat catre sindicate invitatia de a fi incluse in comisia de receptie a echipamentului, primind in acest sens toate informatiile necesare. Va fi stabilita o noua fisa tehnica pentru echipament.

Aceasta modalitate, care implica direct organizatiile sindicale in procesul de echipare are ca rezultat o mai buna cunoastere a dorintelor si necesitatilor angajatilor din unitatile penitenciare care, in nenumarate randuri au atras atentia asupra calitatii indoielnice a echipamentului, dar si asupra esteticului acestuia.

In prezent se discuta posibilitatea majorarii normei de echipare cu aproximativ 200 lei. Indiferent de sumele vehiculate in aceste monente, nu trebuie sa uitam de majorarea de aproximativ 460 lei a normei de echipare care se vehiculeaza de aproximativ 2 ani.

 

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

2 gânduri despre „FSANP solicita modificarea echipamentului

  1. Si iarasi cei din operativ vom fi tepuiti de un rand de bani. Macar de-om vom avea o tinuta decenta si comoda.

    Apreciază

  2. Foarte bun punctul de vedere al FSANP!Tinuta trebuie regandita,redesenata!Nu suntem din trupele NATO sau EOS-majoritatea suntem operativi;nu ne trebuie salopete,bocanci si ”sapci” fara nici un insemn!

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: