Tudorel desecriteaza arhiva SIPA

FSANP spera intr-o colaborare eficace cu Tudorel Toader

Tudorel, ministrul de la Justitie, cu alura lui de profesoras de gimnaziu, lipsit de curaj, s-a hotarat sa desecretizeze arhiva SIPA. Motivul: interesul public trebuie respectat. Parca ar fi un pensionar nostalgic dupa filmele cu Alain Delon.

Hai ma Tudorele, crezi ca pe cetatean il mai interseaza cu cine se amoreza vreun trubadur de judecator acum vreo 15 ani? Ma Tudorele, acel judecator o fi pensionar acum, sau o trecut in neant. Da-i romanului ceva concret! De exemplu: ce faci cu Justitia? Ce prioritati ai ca ministru al Justitiei!

Apropo, Tudorele, cu Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) ce faci? Ai lasat-o fara doi directori generali adjuncti. Nu mai stiu directorii generali cum sa mai distribuie competentele, incat au inceput sa faca prostii. Tudorele, pune un anunt pe OLX: „Caut 2 DGA pentru ANP.” si dispune anularea Deciziei DG al ANP nr. 777 din 16.05.2017, deoarece prevederile ei contravin legii.

Vezi ma, Tudorele, in ce hal ai adus ANP-ul, incat sa emita directorul general Decizii la caterina?! Lasa in plata Domnului SIPA aia ca nu intereseaza decat telespectatorii de la Kanal D, si ocupa-te si de angajatii din penitenciare!

 

 

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: