Director de penitenciare tupeist si neadecvat 

Director de penitenciare tupeist si nesimtit

De fecare data am solicitat angajatilor din penitenciare sa aiba un comportament adecvat in exercitarea atributiilor profesionale, atat in relatia cu superiorii, cat si in relatia cu subalternii. Depravarea comportamentala in randul angajatilor din penitenciare s-a accentuat in ultimii ani din cauza faptului ca superiorii, care trebuie sa se constituie in exemple pentru subordonati, dar si formatorii de opinie din sistemul penitenciar, au adoptat un compotament deviant.

Vi-l mai amintiti pe directorul de la Penitenciarul Mioveni? Fostul agent siparez ajuns director de penitenciar din greseala…  Directorul care descalta acum ceva timp angajatii, inclusiv femeile, in postul de control, fara sa le asigure masurile de igiena corespunzatoare.  In fine, prea multe cuvinte irosite pentru un om ca el.

Ca tot veni vorba de comportament, Emanuel Conea si-a permis tupeul sa reclame corpul de control trimis de directorul general al ANP sa-i verifice activitatea. Aici s-a ajuns cu obraznicia. Putea contesta legal nota de control, dar el si-a permis sa faca procese de intentie inspectorilor ANP.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

12 gânduri despre „Director de penitenciare tupeist si neadecvat 

 1. Rușine! Să îți fie rușine ”domnule” Dorobanțu că poți vorbi în felul acesta despre un coleg. Ceea ce ai postat reflecta calitatea ta ca om, coleg și ca ce mai vrei tu. Astfel de comportamente trebuie sancționate. În loc să îl faci albie de porci pe bietul om trebuia să vii cu un sfat sau cu o rezolvare la problemele identificate. Așa aduci un plus în sistem…….. nu prin denigrare și batjocură. Ar trebui acum să prezentam și ceea ce făceai tu prin Academie?
  RUȘINE !!!

  Apreciază

 2. ” E agentul siparez ajuns director de penitenciar din greseala… ”
  Bravo lui daca a reclamat SIP.

  Apreciază

  1. O fi sip-ul ceva sacru?Cred ca a devenit profan nenea asta!!! Mare obraznicie a avut!!!!Doamne, unde am ajuns!!!! Da doamne cantec(L Stoica)

   Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: