Consiliu de conducere in ANP – imputerniciri si schimbari de functie

Consiliu de conducere in ANP - imputerniciri si schimbari de functie

In data de 22.05.2017, ora 10.00, la sediul Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP) are loc Consiliul de conducere al ANP, in care se vor discuta urmatoarele probleme:

  1. Situatia functiilor vacante/temporar vacante de conducere din A.N.P. şi propunerile pentru ocuparea acestora prin imputernicire, in perioada 01 iunie – 15 iulie 2017
  2. Situatie privind postul vacant din cadrul ANP care a facut obiectul schimbarii din functie, respectiv 1 functie de ofiter principal din cadrul Compartimentului Protectia Muncii, precum şi persoana care a depus cerere in acest sens

Referitor la imputerniciri, se discuta si situatia domnului director general adjunct al ANP, Dan Halchin. Conjunctura actuala in Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) este nemaintalnita. Starea de fapt a devenit atat de complicata din cauza cresterii birocratiei, din cauza lipsei celor doi DGA si a neimplicarii ministrului de Justitie, Tudorel Toader in problematica penitenciarelor.

Aspectele negative enuntate mai sus au condus emiterea de catre directorul general al ANP, Marian Dobrica a unei decizii (Decizia nr. 777/16.05.2017) referitoare la delegarea de competenta a DG catre unii sefi de structuri din ANP. Decizia nr. 777/16.05.2017 va fi comentata in zilele urmatoare, doarece prezinta incalcari flagrante ale legislatiei in vigoare, ceea ce o scoate in evident in afara legii.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Un gând despre „Consiliu de conducere in ANP – imputerniciri si schimbari de functie

  1. Oare de ce n-a dorit Mariusica,vulpoi batran in ale puscariei, sa scoata la concurs aceste posturi? Cine mai stie ce-o fi fost in sufletul lui dupa…….numai Antim (nu) stie.

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: