Din lipsa de muncitori sunt buni si detinutii

Din lipsa de muncitori sunt buni si detinutii

O firma din Bistrita ne povesteste ca si-ar dori mai multi detinuti la munca avand in vedere ca pe piata locala nu gasesc suficienti muncitori. Evident ca e convenabil cata vreme detinutii primesc undeva in jurul salariului minim pe economie. Problema e insa ca nu sunt atat de multi in sistem deschis iar de cei cu paza nu prea au nevoie.

Din pacate in penitenciare sunt detinuti, nu un fel de muncitori de care nu trebuie sa ai grija pe care ar trebui s-o ai ca angajator cu tot cu impozitele si taxele aferente. Si, se intampla, ca foarte multi au comis fapte care nu ii recomanda pentru munca fara paza si supraveghere oricat de bine ar face asta la profit.

Publicat de Sorin Dumitrascu

Despre penitenciare si justitie

4 gânduri despre „Din lipsa de muncitori sunt buni si detinutii

  1. Directorii de penitenciare se axeaza pe punctele de lucru suprasolicitand agentii de la escorta…11-12 ore de munca pe zi , riscuri mult mai mari decat in interior sau la instante, iar bani…bani mult mai putini decat ceilalti agenti care lucreaza pe operativ….e oarecum ironica situatia asta…cei care ajuta bugetul pentintenciarelor sunt cei ce sunt platiti mai putin…

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: