Video | Plesu: Ca sa se depopuleze puscariile trebuie sa se fure mai putin

Video | Plesu: Ca sa se depopuleze puscariile trebuie sa se fure mai putin

Pana si Plesu s-a oprit in loc sa spuna doua vorbe despre treba cu dezpuscarierea. Treaba e simpla: ca sa fie mai putini in puscarie trebuie sa „fure” mai putin, treaba asta cu gratierea fiind ridicola.

Publicat de Sorin Dumitrascu

Despre penitenciare si justitie

4 gânduri despre „Video | Plesu: Ca sa se depopuleze puscariile trebuie sa se fure mai putin

  1. Geniala , replica lui Plesu ! Privesc si ma uimesc la cum arată tarisoara asta din vina unor „oameni ” care taraie înapoi milioane de suflete doar pen­tru putere și bani. Se vede cum ” oamenii” astia, prin treburile ridicole pe care le fac , iti FURA din viata, in fiecare zi ! Hotii de regula iti cer banii sau viata. Acesti „oameni” , le vor pe amandoua !

    Apreciază

  2. In virtutea bunelor si fructuoaselor relatii cu site-ul penitenciare.info va aducem la cunostinta urmatoarele. Comisia de Aparare din Senat a aprobat amendamentele la Legea Salarizarii Unitare (L 111/2017) si acestea au fost trimise mai departe pe flux. Exista o serie de modificari la Legea initiala, inclusiv prin Anexele cu coeficienti s-a umblat, s-au introdus definitii ale salariului functiei, salariul de baza si soldei de functie.etc. De asemenea, se prevede un spor de 25% pentru cei care au acces la informatii clasificate, apare din nou prima de vacanta etc. Va rugam sa accesati acest document la caseta senatorilor. Vom reveni si cu un link, in caz ca nu se va putea accesa documentul. Va uram succes in activitate, sa ne vedem cu bine!

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: