6 zile pentru Romania?

6 zile pentru Romania?

Daca s-ar aplica Romaniei standardele care descriu conditiile improprii din penitenciare cel putin jumatate dintre noi ar trebui sa primeasca 6 zile de castig in fiecare luna. Nu stiu sub ce forma, dar prosperitatea romanilor liberi si care demonstreaza in fiecare zi ca se poate trai si fara sa furi ar trebui sa intereseze guvernele.

Au inceput tehnocratii

Continua razbelul pe frontul marii eliberari a infractorilor politici si de afaceri. Pentru rigoare tabara pro-gratiere a fost alcatuita de madam Pruna, care-a mintit si-a aberat live si la ore de maxima audienta, despre penitenciare. Si, a plecat fara sa faca absolut nimic pentru penitenciare.

Au preluat propagandistii si politicienii

Mass-media controlata de detinuti a preluat din voleu si-a facut propaganda.Abia recent au venit pesedeii si aldeii. Disperati, sub presiunea baronilor si-a finantatorilor, s-au miscat prost si fara cap. Ieri a anuntat mustaciosul ca se lasa. Urgenta nu mai e urgenta si nici macar prioritate de guvernare.

Au castigat infractorii

E drept insa ca a trecut prostia aia cu zilele – pruna (6 zile castig pentru 30 de zile in detentie). Inseamna si asta cate 72 de zile castigate in fiecare an pentru detinutii care au stat in conditii improprii, atat de minunant definite incat daca ne uitam pe statistici intreaga Romanie ar trebui sa primeasca cate 6 zile de castig pe luna.

In concluzie, bunul simt ar fi recomandat pentru alesii nostri. Sloutiile reale sunt la indemana. Daca trebuie imbunatatite conditiile din penitenciare, nu reduci bugetul la investitii si o tii langa cu gratieri si beneficii pentru detinuti de 5 luni de zile.

Publicat de Sorin Dumitrascu

Despre penitenciare si justitie

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: