Sorin Dumitrascu & Cosmin Dorobantu la Nasul TV in data de 09.05.2017

Sorin Dumitrascu & Cosmin Dorobantu la Nasul TV in data de 09.05.2017

Domnul Anghel Cristian Alexandru ne-a lansat invitatia de a participa la postul de televiziune NASUL TV, la emisiunea Ora Politistului, pentru a dezbate probleme de interes national din sistemul administratiei penitenciare. Emisiunea despre penitenciare se va transmite in direct, in data de 09.05.2017, incepand cu ora 17:00.

“COMUNICAT #OraPolitistului – NASUL TV „TELEVIZIUNEA LIBERA” :
Luna MAI va fi dedicata colegilor din cadrul ANP-MINISTERUL JUSTITIEI si vom dezbate problemele cu care se confrunta functionarii publici cu statut special din sistemul penitenciar (penitenciarele au facut parte din M.A.I. pana in anul 1990). Maine, 09.05.2017, avem placerea de a-i avea ca invitati pe dl. Sorin Dumitrascu – Presedintele de Onoare al FSANP (Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor) si dl. Cosmin Dorobantu – Presedintele Organizatiei de Tineret a FSANP.

Vizionare placuta incepand cu ora 17:00 in direct, pe cablu tv sau online, pe site-ul http://www.nasul.tv/live/ . Inregistrarile emisiunilor se pot viziona pe canalul de youtube ORA POLITISTULUI.”

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: