Politistul, gandacul si ministrul

Politistul, candacul si ministrul

Nu este fabula, desi ar intruni toate conditiile. Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat ca existenta gandacului in sediul Politiei, pe care un politist din judetul Teleorman l-a filmat recent pe biroul sau reprezinta „o problema”. Cert e ca sefii politistului vad prin alt spectru „problema” gandacului.  Analizandu-i emotia din glasuire, putem trage conculiza ca doamna ministru i-a aflat si AND-ul micului gandacel. Situatia a devenit o “problema” pentru  sefii din MAI, iar politistul a fost cercetat pentru ca, dupa ce a filmat gandacul in sediul Politiei, acesta si-a permis sa-l distribuie pe retelele de socializare.

Carmen Dan asteapta concluziile cercetarii interne declansate de catre superiorii politistului in cauza. „Daca s-a luat decizia cercetarii, eu zic ca este bine. Trebuie sa se analizeze in ce conditii a simtit politistul nevoia sa filmeze acea insecta. Ca exista acea insecta este o problema. Si tocmai de aceea astept si eu sa vad concluziile acestei cercetari”, a spus Carmen Dan.

Facand o paralela cu MJ/ANP, nici penitenciarele nu sunt mai departe de conditiile de munca din Politie. In unele cazuri am putea zice ca o ducem mai rau decat politistii. Macar ei nu au plosnite sau paduchi, zic unele guri rele. Soboloani am vazut ca sunt si la ei, dar nu asa multi cum sunt pe langa unele sectii de detinere din penitenciare.

ANP ar trebui sa mai intrebe din cand in cand, la aduceri aminte, directorii de penitenciare daca au mai facut dezinsectii si deratizari prin puscarii, mai ales ca mass-media este interesata de conditiile de detentie din penitenciare, capitol la care nu stam bine deloc, zic unii.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: