Un recidivist despre justitie

Instanta confirma ilegalitatea functionarii comisiilor de disciplina

Cel al carui nume nu merita rostit, dar care inca mai obtine 5% din voturi la alegeri si glasuieste in calitate de parlamentar, jenantul ala care vrea s-o scape pe Udrea, pe frac’su si pe alti ca dansul, povestea ieri despre un judecator batran si imaginar care ar fi oripilat de severitatea judecatorilor tineri. Evident, ca sa dea bine, n-a uitat sa includa in poveste termeni precum „gardian”, „lagar” ori nazist. 

Nu stiu domniile voastre ce cred, dar se pare ca naratorul s-a ratacit cu mintile si nu-si mai da seama ce spune. Cum ar fi trebuit sa fie judecatorii tineri? Un fel de martori la intamplarea nefericita careia legislatia penala ii zice infractiune? Banuiesc ca nici ai batrani n-ar sta asa cu mainile in san, contemplativi si superiori. Ca doar d-aia, vorba auritilor, „ie judecatori”.

Publicat de Sorin Dumitrascu

Despre penitenciare si justitie

Un gând despre „Un recidivist despre justitie

  1. ….preşedintele băsescu la 20 iunie 2014 ridica stindardul pro justitie si declara că ” Vă asigur că între nevoia de consolidare a justitiei şi reflexul firesc de a-ţi apăra fratele, aleg consolidarea justiţiei ” . In anul 2017 presedintele basescu „descopera” reflexele inverse .
    si…. şoc! ridica stindardul luptei anti Justiție. Concluzie : nu vi se pare ca cineva isi cam bate joc de noi…si ne crede si prosti…?

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: