Legea pensiilor NU se schimba inca. NU mai credeti zvonurile false!

Legea pensiilor NU se schimba inca. NU mai credeti zvonurile false!

In aceasta saptamana am fost intrebat de foarte multi colegi aflati in prag de pensionare daca s-a modificat legea pensiilor “militare” sau daca exista un proiect de modificare a actualei legi a pensiilor si care ar afecta angajatii din penitenciare. Raspunsul este: NU! Legea pensiilor “militare” nu s-a modificat si nici nu este in proces de modificare.

Un articol al lui Catalin Take, din cotidianul National, distribuit pe reteaua de socializare Facebook, a facut foarte multe valuri in sistemul de aparare, ordine publica si Securitate nationala. Ziarele au interesul de a avea cati mai multi cititori, cu riscul de a prezenta nedeontologic stiri false sau partial adevarate. In cazul publicatiei mai sus amintite, stirea este COMPLET FALSA.

Cand va exista un proiect de modificare al pensiilor “militare” care sa dezavantajeze sau nu angajatii din penitenciare, aflati in prag de pensionare, vom face noi, sindicatele public acest lucru.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

5 gânduri despre „Legea pensiilor NU se schimba inca. NU mai credeti zvonurile false!

  1. Dl Cosmin imi puteti spune va rog daca as putea sa ies la pensie daca am varsta de 47 de ani din care 26 in sistem dar de grupa doar 11 deoarece am stat in concediu crestere copil?Multumesc mult.

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat: