In cadrul emisiunii „CEDO, ultimatum in cazul penitenciarelor”  difuzate pe postul de televiziune DIGI24 Craiova, Cosmin Dorobantu a vorbit despre gratierea detinutilor, condamnarea Romaniei la CEDO, pretinsa amenda de 80 de milioane de euro pe care Curtea de la Strasbourg ar da-o statului roman, supraaglomerarea din inchisori si problemele angajatilor din penitencare.

Consider ca problemele angajatilor din penitenciare ar trebui expuse regulat in spatial public prin intermediul mass-media, pentru ca societatea romaneasca sa cunoasca realitatea din penitenciare, ci nu manipularile trusturilor de presa cu patroni incarcerati care pun presiune pe Justitie.

Publicat de Cosmin Dorobantu

Sindicalist

4 răspunsuri la “Cosmin Dorobantu la DIGI24: CEDO, ultimatum in cazul penitenciarelor”

  1. Felicitari pentru demersul dvs. Este o luare de pozitie publica curajoasa in ceea ce priveste tupeul guvernantilor in incercarea de a legitima eliberarea coruptilor din penitenciare. Netransparenta promovata de OG13, supranumita „Noaptea, ca hotii” a scos in strada pe multi cetateni care nu mai doresc prosteala hotilor si penalilor din zona politicului.
    Da, problemele din penitenciare trebuie mediatizate. managerii sustinuti politic de un guvern corupt nu trebuie lasati sa isi faca mendrele.

    Apreciază

Comentariile sunt închise

Sindicatul Național SINPEN 2016 Constanța

Fiat justitia et pereat mundus

%d blogeri au apreciat asta: